Αυξημένος ο φόρτος εργασίας για το ΕΚΑΒ στην Καβάλα

Αυξημένος είναι ο φόρτος εργασίας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ λόγω κορωνοϊού. Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Τσιτσιλικάκης σημείωσε ότι θέλουν έναν χώρο στο Νοσοκομείο για να εξυπηρετούν τις ανάγκες.

 Όπως ανέφερε «Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας όπως άλλωστε και όλων των υγειονομικών υπαλλήλων. Πράγματι προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο κρούσμα, έχουμε τα ύποπτα που τα αντιμετωπίζουμε σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των ειδικών.

 Εμείς ως εργαζόμενοι έχουμε χωρισθεί σε ομάδες και κάναμε βάσεις. Μια είναι στον χώρο μας, μια στο Ανθή Καραγιάννη που μας παραχώρησε ο Δήμος Καβάλας  και η άλλη είναι στο Λιμάνι. Εκεί έχουμε κάποια προβλήματα, δεν έχουμε χώρο για τουαλέτα και αποδυτήρια. Γιατί και εμείς δεν πρέπει να πηγαίνουμε με τα ίδια ρούχα στο σπίτι μας. Πρέπει κανονικά να αλλάζουμε ρούχα για γυρίσουμε χωρίς κάποια απειλή στο σπίτι μας. Ελπίζω αυτό το πρόβλημα να λυθεί και να βρεθεί ο τρόπος να διαχειριζόμαστε καλύτερα την καθημερινότητά μας. Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι αν και  ζητήσαμε από το διοικητή του νοσοκομείου δεν  έχουμε χώρο για να κάνουμε απολύμανση μόλις μεταφέρουμε περιστατικό στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πώς να κινηθούμε σε αυτό το θέμα, πιέζομαι να κινηθώ ακόμη και νομικά αλλά θα δω. Ενώ ο επόπτης υγείας μας έδωσε το ΟΚ δεν γίνεται αυτό το θέμα αποδεκτό».

 Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους επιχειρηματίες βοήθησαν με προσφορά μέσων προστασίας ενώ κάλεσε για μια ακόμη φορά τον κόσμο να καθίσει σπίτι και να εφαρμόσει όλες τις οδηγίες που έδωσαν οι ειδικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.