ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αυξημένα θα είναι τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Αυξημένα θα είναι τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης. Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων η επιβατική κίνηση στα λεωφορεία έχει πληρότητα και για αυτό κι εμείς από την πλευρά μας θα εστιάσουμε εκεί και θα βάλουμε πιο συχνά δρομολόγια, ούτως ώστε να μπορούν οι επιβάτες του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας να μετακινούνται πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Βέβαια έχουμε κάποια προβληματάκια τις ημέρες των γιορτών, όλοι οι κύριοι και οι κυρίες κατεβάζουν τα οχήματά τους μέσα στην πόλη και έχουμε μια δυσκολία κινήσεων και για αυτό θα βάλουμε περισσότερα δρομολόγια για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους δικούς μας πελάτες».

ΚΙΝΗΣΗ

Ερωτηθείς ο κ. Μακρογιαννίδης πώς είναι η επιβατική κίνηση αυτό το χρονικό διάστημα σημείωσε πως «η επιβατική κίνηση λόγω του ότι τα ΤΕΙ μας είναι ανοιχτά και μετακινούνται οι φοιτητές και οι μαθητές, κι επειδή οι φοιτητές και οι μαθητές είναι το α και το ω για την επιβατική κίνηση όπως και οι συνταξιούχοι, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για το πρόγραμμα που αφορά δωρεάν μετακίνηση για συνταξιούχους σημείωσε πως «ήδη προγραμματίσαμε κάποια δρομολόγια. Εστιάσαμε σε κάποια δρομολόγια πώς μπορεί να γίνει αυτή η επιβατική κίνηση, θα τα καταθέσουμε στο Δήμο Καβάλας. Έχουμε έρθει σε συνεννόηση με κάποιους υπευθύνους του Δήμου Καβάλας κι από κει και πέρα θα πάει το πρόγραμμα στην Περιφέρεια για να μας δώσει την έγκριση και να μπορούμε τους συνταξιούχους και κάποιους άλλους επιβάτες να τους πηγαίνουμε δωρεάν. Εστιάσαμε σε κάποια δρομολόγια που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους επιβάτες μας και να είναι ευχαριστημένοι αυτοί που χρησιμοποιούν το λεωφορείο».

ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ

Για το Σταθμαρχείο του ΚΤΕΛ στο Περιγιάλι  ανέφερε πως «ήδη καταθέσαμε το φάκελό μας κι όποτε μας δώσουν το ΟΚ θα αρχίσουμε να κάνουμε κάποιες εργασίες εκεί πέρα να το ολοκληρώσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *