Αυξημένα θα είναι τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλας – Πρίνου από τον Ιούνιο λόγω δρομολόγησης του νέου φέρρυ «Νικητής» της εταιρίας Φιλιάγκου

 

Αυξημένα θα είναι τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλας – Πρίνου από τον Ιούνιο όπως το επιβεβαιώνει ο Αντιπρόεδρος της Θασιακής κ. Νίκος Τσιλογιώργης. Αυτό οφείλεται και στη δρομολόγηση του νέου φέρρυ «Νικητής» του Φιλιάγκου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσιλογεώργης σημείωσε πως «επειδή είμαι πρακτικός άνθρωπος και θέλω να βλέπω αποτελέσματα, να δούμε πρώτα αν τελικά ο «Νικητής» θα έρθει από τις 11 Ιουνίου να ξεκινήσει δρομολόγια, είναι το νέο πλοίο του κ. Φιλιάγκου, οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα μπουν καθημερινά δρομολόγια ημερησίως στη γραμμή του Πρίνου. Με τα πέντε δρομολόγια που έχουμε σήμερα και δυο τρία δρομολόγια, από την πρώτη ή από τις 11 Ιουνίου θα έχουμε αρκετά δρομολόγια, δηλαδή πάνω από έξι ή επτά. Οπότε πιστεύω ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί, τα δρομολόγια θα είναι συγκεκριμένα, οπότε ο κόσμος θα γνωρίζει ότι υπάρχουν τακτικά δρομολόγια και πιστεύω ότι η κίνηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη το φετινό καλοκαίρι. Ο κόσμος ιδιαίτερα με την κρίση τώρα θέλει να ταξιδεύει γρήγορα και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά. Οι περισσότεροι Θάσιοι έχουν αυτοκίνητα στον Πρίνο, οπότε η γραμμή αυτή θα έχει μεγάλη κίνηση. Το τελευταίο διάστημα που έχω ταξιδέψει με το πρωινό δρομολόγιο των 8 από Καβάλα για Πρίνο, βλέπω ότι και κόσμο έχει και αρκετά αυτοκίνητα κινούνται. Κατά συνέπεια πιστεύω ότι αν ομαλοποιηθεί αυτή η κατάσταση κι έχουμε σταθερά δρομολόγια, πάνω από πέντε δρομολόγια το καλοκαίρι, είναι αρκετά δρομολόγια, ικανοποιούν το επιβατικό κοινό και πιστεύω ότι υπάρχει αρκετή κίνηση στη γραμμή του Πρίνου. Το θέμα είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση αυτή και κυρίως όταν τελειώσει το καλοκαίρι να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουν τη γραμμή αυτή οι ναυτιλιακές εταιρίες. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι ο Χειμώνας, από τον Οκτώβρη που αρχίζει η χειμερινή περίοδος και τα δρομολόγια ελαχιστοποιούνται. Και για να μη ζήσουμε το φετινό Χειμώνα. Φέτος είχαμε έναν από τους χειρότερους Χειμώνες των τελευταίων ετών από άποψη δρομολογίων. Ουσιαστικά δεν είχαμε δρομολόγια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση