ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

“Αυξήθηκε εν μέρει η κίνηση στα αυτοκίνητά μας ελέω και του τουρισμού” δηλώνει ο πρόεδρος του Eurotaxi  Γεράσιμος Τερλάκης

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι Ιδιοκτήτες του Eurotaxi από την επιβατική κίνηση αυτής της περιόδου. Ο πρόεδρος του Eurotaxi κ. Γεράσιμος Τερλάκης σημείωσε ότι το πρόβλημα τους είναι το κυκλοφοριακό.

Ο κ. Τερλάκης σημείωσε ότι “Η αλήθεια είναι ότι με την κίνηση των τουριστών επωφελούμαστε και εμείς κύρια όσο κυκλοφορούν στην πόλη μας και όχι μόνο. Άρα και εμείς μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ωφελημένοι.

Ένας ακόμη λόγος είναι και τα πλοία κρουαζιέρας που μπορούμε να πούμε ότι μας φέρνουν πελάτες .Μάλιστα έχουμε φτιάξει και πλάνο και πρόγραμμα ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε και αυτούς τους πελάτες.

Είμαστε ωφελημένοι αυτή την χρονιά και ελπίζουμε να είναι μια καλή χρονιά. Μέσα η κίνηση μέσα στην πόλη είναι τραγικά δύσκολη. Γιατί τα οχήματα μέσα στην πόλη μας είναι πάρα πολλά. Και μάλιστα ήταν οι εκλογές Κυριακή μέρα και όμως υπήρξε κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Υπήρξε κίνηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πόλη είναι δύσκολη και πρέπει να βρεθούν λύσεις. Πρέπει να γίνουν προτάσεις για να μπορέσει να γίνει κάτι που θα έχει αποτέλεσμα στην πόλη μας. Είμαστε σε μια πόλη τουριστική και πρέπει να βρεθούμε λύσεις”.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να λυθεί το κυκλοφοριακό σχολίασε. “Για να λυθεί το κυκλοφοριακό που έχει δημιουργηθεί σε μια πόλη σαν την Καβάλα θα πρέπει να γίνουν πολλά. Βέβαια η πόλη μας είναι μια αμφιθεατρική αλλά δύσκολη πόλη, οπότε αναγκαστικά ο πολίτης θα κατεβάσει το αυτοκίνητό του, μια και δεν γίνεται διαφορετικά. Από την άλλη βέβαια πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα ριζικά. Πρέπει να βρεθούν χώροι στάθμευσης.

Μιλάμε όμως για κάτι δύσκολο. Είναι και μικρή πόλη, δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης και όλα αυτά δυσκολεύουν το έργο. Είμαστε σε ανοικτή και διαρκή επικοινωνία με όλους τους φορείς, είτε είναι τροχαία, είτε Δήμος Καβάλας…Το καλό είναι ότι είμαστε σε διάλογο. Από την στιγμή που υπάρχει διάλογος και υπάρχει μια διάθεση να βοηθήσουμε την κατάσταση, όλοι μας από όλες τις πλευρές, νομίζω ότι θα έχουμε αποτελέσματα. Απλά αν αυτό γίνει γρήγορα ή αν θα καθυστερήσει όλο αυτό δεν το ξέρω.  Γιατί το κυκλοφοριακό είναι κάτι το οποίο δεν λύνεται από τη μια μέρα στην άλλη” τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *