ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αυξήθηκαν τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, επιστρέφει σταδιακά η κανονικότητα

Αυξήθηκαν τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας από αυτή την εβδομάδα ενώ διπλασιάστηκαν τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του φορέα κ. Κώστα Πανταζή ξεκίνησαν τα δρομολόγια προς την Αθήνα ενώ αυξήθηκαν σημαντικά και της Θάσου.

 Όπως τόνισε αρχικά «Ξεκινήσαμε, μπαίνουμε σε μια κανονικότητα. Αυτή είναι η είδηση. Έχουμε ενισχύσει τα δρομολόγια και ελπίζουμε.

 Δεν είναι βέβαια η επιθυμητή η ανταπόκριση στα δρομολόγια μας. Δεν είναι όπως θα το θέλαμε αλλά καμία σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει ανέβει η επιβατική  κίνηση.

 Ας πούμε έχουμε ένα δρομολόγιο για την Αθήνα το οποίο δεν έχει λίστα αναμονής, Έφυγε για παράδειγμα το βράδυ της Τετάρτης με 16 άτομα.

 ΠΕΡΙ ΘΕΣΕΩΝ

Στο ερώτημα αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις απάντησε ότι «Θέση θα βρει ο καθένας αν και είναι λιγότερες. Ένα λεωφορείο 52 θέσεων θα έχει 26 πλέον λόγω των περιορισμών. Χρησιμοποιούμε και κάποια λεωφορεία που έχουν πιο πολλές θέσεις ενώ έλεγχοι έχουν γίνει και σε εμάς που φροντίζουμε πάντα να τηρούνται τα μέτρα. Έλεγχοι γίνονται καθ` οδόν. Για Θεσσαλονίκη έχουμε δρομολόγια ανά δύο ώρες. Δεν είμαστε ακόμη στο φουλ. Ελπίζουμε να βελτιωθούν τα πράγματα. Πάντα το καλοκαίρι δεν θα είναι όπως ήταν. Γιατί αυτό το 50% είναι μεγάλο πρόβλημα και για εμάς  και για την λειτουργία όλων.

Εμείς ξέρουμε ότι μέχρι 31 Μαΐου θα πάμε με το 50% των διαθέσιμων θέσεων. Μακάρι μετά να τελειώσει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *