Αυξάνουν τα κρούσματα covid στην Καβάλα αλλά όχι η νοσηρότητα

Σταθεροποιήθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων κορονωϊού που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ο Διοικητής του κ. Ντίνος Κλειτσιώτης ανέφερε ότι χθες νοσηλευόντουσαν 6 ασθενείς και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει νοσηρότητα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει καθημερινά μεγαλύτερο αριθμό θετικών κρουσμάτων. Το καλό είναι, όμως, ότι δεν έχει παρατηρηθεί αύξηση σ’ αυτούς που νοσηλεύονται. Τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν έγινε καμία εισαγωγή στο νοσοκομείο. Έχουμε 6 ασθενείς στην κλινική covid εκ των οποίων οι δύο είναι από  την Ξάνθη. Φαίνεται ότι υπάρχει έξαρση αλλά δεν έχει νοσηρότητα. Αυτό είναι καλό και ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι. Αυτό ήταν αναμενόμενο. Από τη στιγμή που άρθηκαν όλα τα περιοριστικά μέτρα όλοι περίμεναν την έξαρση και οι ειδικοί επιβεβαιώνονται, όπως επιβεβαιώνονται στο ότι δεν υπάρχει νοσηρότητα. Ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι ώστε οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας να πάρουν κάποιες ανάσες».

ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

Πρόσθεσε ότι «πρέπει να δούμε προσωπικά ο καθένας πως θα προφυλάξει τον εαυτό του. Έχουμε μάθει τον τρόπο μετά από 2,5 χρόνια πανδημίας. Ας φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους, προφυλάσσουμε έτσι εμάς και τους διπλανούς μας. Είναι κάτι που το λένε και οι ειδικοί, τη γνώμη των οποίων μεταφέρω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.