Αυξάνεται σταδιακά η επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ λόγω του ερχόμενου  Πάσχα

Ικανοποιητική κρίνεται η επιβατική κίνηση αυτό το διάστημα για το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, καθώς διανύουμε μία μεταβατική περίοδο λόγω του επερχόμενου Πάσχα, οπόταν η κάθοδος των καταναλωτών στο κέντρο της  πόλης είναι δεδομένη και η οποία ήδη ξεκίνησε…  Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Στράτος Μακρογιαννίδης τόνισε πως λόγω της αυξημένης αγοραστικής κίνησης αλλά και των συντάξεων που παίρνουν οι συνταξιούχοι, αναμένεται να υπάρξει αυξημένη κίνηση σε όλα τα επίπεδα και από τη στιγμή που θα κινηθεί η αγορά θα κινηθεί και το Αστικό ΚΤΕΛ. «Άλλωστε αναμένεται να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο και τους συνταξιούχους που θέλουν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, καθώς είναι η περίοδος που δίνεται το πασχαλινό δώρο και με τη σειρά τους οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι νονές και οι νονοί κάνουν τα δώρα τους με συνέπεια και εμείς να μεταφέρουμε περισσότερους επιβάτες ώστε να ανθίσουμε οικονομικά, δεδομένου ότι η επιβατική κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη» σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε πως το τελευταίο διάστημα η επιβατική κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη και η οικονομική κρίση έχει πλήξει και το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, όπως βέβαια και όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ

Σε ότι αφορά το Σταθμαρχείο που έχει δημιουργήσει στο Περιγιάλι το Αστικό ΚΤΕΛ, ανέφερε ότι έχουν δρομολογηθεί τα πάντα και αναμένουν από την Πολεοδομία να εκδώσει τις σχετικές άδειες,  έτσι ώστε να ετοιμαστούν τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία θα προωθήσουν οι μηχανικοί για τα περεταίρω. «Στο Σταθμαρχείο αυτό πλέον εστιάζουμε την προσοχή μας για να μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα και να επιβιώσουμε οικονομικά» σημείωσε με έμφαση. Πρόσθεσε δε πως αυτό το Σταθμαρχείο είναι η ελπίδα τους καθώς προσπαθούν σαν φορέας μεταφοράς να επιβιώσουν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσπαθώντας να κάνουν περικοπές δαπανών. «Ίσως αυτή η επένδυση να μας επιφέρει κάποια έσοδα για να επιβιώσουμε επιχειρηματικά, διότι το οικονομικό περιβάλλον είναι πολύ δύσκολο» σημείωσε με νόημα…

Ερωτηθείς αν έχουν τη στήριξη του πολιτικού κόσμου, απάντησε ότι δεν χρειάστηκε μέχρι σήμερα να ζητήσουν τη βοήθειά του, αλλά εξέφρασε την πίστη ότι και οι πολιτικοί από την πλευρά τους όπου και όπως μπορούν θα βοηθήσουν, διότι το Αστικό ΚΤΕΛ είναι μία εταιρεία μέσα από την οποία ζουν 100 οικογένειες και συνεπώς αν χρειαστεί ο πολιτικός κόσμος της Καβάλας θα τους βοηθήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *