ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αστράφτει η κεντρική Πλατεία Καβάλας όπως και ο Δημοτικός Κήπος μετά την παρέμβαση της υπηρεσίας Καθαριότητας

Καθαρίστηκε από άκρη σε άκρη η κεντρική Πλατεία Καβάλας όπως και ο Δημοτικός Κήπος Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ζήσης Μπόνιας.

Όπως σημείωσε «την κεντρική Πλατεία την καθαρίσαμε όχι μόνο προχθές, την καθαρίσαμε και πριν από περίπου 20 μέρες με ένα μήνα όπως και τον προηγούμενο μήνα, καθαρίζεται η πλατεία. Απλά ίσως φάνηκε πιο πολύ τώρα η καθαριότητα που έγινε γιατί είχε το πιεστικό μας ένα πρόβλημα που το φτιάξαμε και μαζί με την πίεση το ζεστό νερό καθάρισε και φάνηκε πιο πολύ η καθαριότητα. Βέβαια ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση η πλατεία, έγινε πιο εμπεριστατωμένη δουλειά. Από τις τρεις το μεσημέρι που πήγε το βυτίο και το μικρό το αυτοκινητάκι με το πιεστικό πάνω με 4-5 άτομα έγινε πιο σωστή δουλειά μέχρι τις εννέα το βράδυ. Καταναλώσαμε πολύ νερό, έγινε καλή δουλειά. Χαίρομαι που αναγνωρίζεται η δουλειά. Το θέμα είναι να σεβαστεί τη δουλειά μας και ο πολίτης και πιάνω όλο το φάσμα των δημοτών, δεν μιλάω μόνο για κάποιους συγκεκριμένους, μιλάω γενικά. Να σεβαστεί αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Καθαρίσαμε και τα σιντριβάνι, τη λεγόμενη Φώκια, όλα τα διαδρομάκια μέσα, χτυπήσαμε με την πίεση και το κράσπεδο μπροστά γιατί κολλούσε από το ρετσίνι από τα δέντρα, γίνεται μια προσπάθεια. Ζητάμε και από τον κόσμο να σεβαστεί κάποια πράγματα, να μη λερώνει, γιατί αν δεν έχουμε τη βοήθεια του δημότη όσο και να καθαρίζουμε εμείς δεν θα φανεί».

ΣΥΜΒΑΝ

Αναφερθείς ο κ. Μπόνιας στο συμβάν που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του οποίου αθίγγανος είχε ανέβει πάνω στις Καμάρες και πετούσε πέτρες, σημείωσε πως «στην Πλατεία Νικοτσάρα τα διαδρομάκια ήταν γεμάτα μπάζα. Θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Μπήκε συνεργείο την Παρασκευή το πρωί να καθαρίσει κι εκεί, προσπαθούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *