Κύριο άρθροΠολιτική

«Αστειότητες και ντροπή» τονίζει ο Γιώργος Καλαντζής για τους χειρισμούς στο θέμα της Novartis

Πολλά σχόλια προκάλεσε η διαγραφή του κ. Αντώναρου από την Νέα Δημοκρατία καθώς έγινε σε μία στιγμή που το σκάνδαλο με την Novartis είναι στο απόγειο του.  Σχετικές δηλώσεις έκανε ο πρώην βουλευτής κ. Καλαντζής Γιώργος, μετά και την ανάρτηση που έκανε και στο διαδίκτυο.

Όπως  τόνισε αρχικά «Σε μια περίοδο που χρειάζεται σύνεση και ομαλότητα καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε και αυτό ισχύει και για τον κ. Αντώναρο… Ακούγονται διάφορα αστεία πράγματα ενώ η ομάδα Καραμανλή απλά δεν μιλάει. Το κύριο χαρακτηριστικό της όλης ομάδας  είναι αυτό και είναι βέβαιο.

Ο πρώην υπουργός  κ. Ρουσόπουλος είχε τον κ. Αντώναρο ως βοηθό του και όταν έγινε η υπόθεση με το Βατοπέδι, έμεινε ο κ. Αντώναρος χωρίς να έχει άλλη πολιτική ιστορία. Ο κ. Αντώναρος είχε γίνει βουλευτής τυχαία. Αυτά πρέπει να λέγονται….

Σαφώς και υπάρχει σκάνδαλο με την Novartis και είναι ένα από τα πολλά. Δεν είναι οι πολιτικοί αυτοί που εμπλέκονται καταρχήν. Απλά ντρέπομαι για τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα που στέλνει τον πολιτικό στην λάσπη…. Το ότι έπρεπε να υπήρχαν ονόματα πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο αυτό το ξέρει η κ. Εισαγγελέας και τα κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό».

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ

Ο κ. Καλαντζής σχολίασε ακολούθως ότι «Για τον πρώην πρωθυπουργό  κ. Σαμαρά λέει ο κουκουλοφόρος προστατευόμενος μάρτυρας  ότι θα έπαιρνε μεσημέρι μια βαλίτσα με λεφτά, αυτό είναι από μόνο του τρελό… Ο καθείς μπορεί να φαντάζεται ό,τι θέλει για αυτό και πρέπει να πάμε σε Προανακριτική Επιτροπή. Οι δικαστές έχουν ευθύνη και δεν μπορούν να βασισθούν μόνο στις καταθέσεις των κουκουλοφόρων.           Το χυδαίο είναι εμπρός μας και δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε ισχυρισμούς κάποιων. Κανονικά πρέπει να ντρέπονται. Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός για το όλο θέμα και πρέπει να γίνει διερεύνηση των πάντων. Οι καταθέσεις όμως δεν μπορούν να αποτελέσουν το παν. Γίνεται να παραδίδει κανείς βαλίτσες με λεφτά τόσο απλά, μέρα μεσημέρι;  Και ποιος είναι φίλος ποιου;  Δηλαδή τα παίρνει ο ένας, τα δίδει και ο Βενιζέλος τι παίρνει; Τι πράγματα είναι αυτά; Μόνο λάσπη… Και ο δικαστής έχει ευθύνη.  Δεν στέλνεις κάτι σε έλεγχο όταν βλέπεις τη γελοιότητα του πράγματος. Ντροπή και πάλι ντροπή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *