ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αρσονιάδης   Παναγιώτης: Αναπληρωτής Γ.Γ.  ΓΣΕΒΕΕ, κάτι που γίνεται πρώτη φορά για την Καβάλα

Πανελλήνια πρωτιά για την Καβάλα η εκλογή του κ. Παναγιώτη Αρσονιάδης στο Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ στην θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε,  λέει πως η  συλλογική προσπάθεια της διοίκησης της Ομοσπονδίας έχει αναγνωριστεί σε Εθνικό πλέον επίπεδο. «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ.  Γιώργο Καββαθά, καθώς και όλο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας για την τιμή που μου έκαναν να συμμετέχω στο Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου με σκοπό την εκπροσώπηση της Καβάλας στο ανώτατο συνδικαλιστικό φορέα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλίππων καθώς και όλους τους Επαγγελματίες Εμπόρους και Βιοτέχνες για την συνεχή υποστήριξη τους σε κάθε μου βήμα. Υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών όλων» σημείωσε χαρακτηριστικά..

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Παράλληλα η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων Καβάλας για το γεγονός εξέδωσε την ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

Ο Παναγιώτης Αρσονιάδης εκλέχτηκε στο Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ!!! Προερχόμενος από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλίππων, ο Παναγιώτης Αρσονιάδης θα αντιπροσωπεύει την Ομοσπονδία Καβάλας Πανελλαδικά από θέση ευθύνης. Η εκλογή του είναι το αποτέλεσμα της διαχρονικά έντονης κινητικότητας της Ομοσπονδίας Καβάλας η οποία αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο από συναδέλφους από όλη την Ελλάδα αλλά και από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά. Η επιτυχία του Παναγιώτη Αρσονιάδη από τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ θεωρείται βέβαιη και το ΔΣ της Ομοσπονδίας του εύχεται καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Εξάλλου η υπομονή και η επιμονή του στην προάσπιση και προαγωγή των συμφερόντων των Επαγγελματιών των Βιοτεχνών και των Εμπόρων είναι κάτι δεδομένο για αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *