Αρνητικό, τελικά, το πρώτο δείγμα στον κορωνοϊό του 78χρονου από τη Ζαρκαδιά Νέστου

«Τηρούμε τα μέτρα», επισήμανε για άλλη μία φορά ενόψει Πάσχα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης

Σε καλή κατάσταση από υγειονομικής άποψης βρίσκεται ο 78χρονος από την Ζαρκαδιά Νέστου που εντοπίστηκε με τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνο Κλειτσιώτη  νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ήπια συμπτώματα, ενώ τελικά δεν νοσεί από κορωνοϊό! Όλα τα δείγματα του Νοσοκομείου Καβάλας που ελέγχθηκαν από χθες για τον κορωνοϊό ήταν αρνητικά.

Ο κ. Κλειτσιώτης δήλωσε ότι «τα νέα είναι ευχάριστα. Τα ύποπτα κρούσματα προς εξέταση ήταν όλα αρνητικά. Αυτό μας χαροποιεί και μας δίνει αισιοδοξία. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για τη Μεγάλη Εβδομάδα θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν αποτελέσματα και δεν θα έχουμε πρόβλημα σαν νοσοκομείο να αναγκαστούμε να δεχθούμε μεγαλύτερο αριθμό ύποπτων κρουσμάτων».

ΑΡΝΗΤΙΚΟ

Για τον 78χρονο από το Νέστο είπε ότι «υπάρχει μια δήλωση και μια απάντηση από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ότι το δείγμα που άρθηκε είναι αρνητικό. Θα επαναληφθεί σήμερα (σ.σ. χθες) προς επιβεβαίωση. Η γενική εικόνα του ασθενή είναι πολύ καλή και μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα».

Τέλος επισήμανε ότι «τηρούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρούμε τις οδηγίες του υπουργείου. Αυτά τα απλά πράγματα. Μένουμε στο σπίτι μας κι όταν βγαίνουμε είτε για να ψωνίσουμε, είτε για να κάνουμε τη βόλτα μας, δεν συναντάμε ο ένας τον άλλον με αγκαλιές όπως παλιά. Δίνουμε ευχές από απόσταση για να έχουμε την υγεία μας πάνω απ’ όλα. Καλή Ανάσταση. Αυτή τη φορά θα πούμε Χριστός Ανέστη από το μπαλκόνι μας κι όχι στις εκκλησίες, για να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε τα επόμενα χρόνια όπως πρέπει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.