ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Από τριμελή επιτροπή θα γίνει αυτοψία έτσι ώστε να επαναξιολογηθεί το ετοιμόρροπο ακίνητο στην Παναγία

Ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας Ευαγγελία Ε. Δρακονάκη, το πρωί της Πέμπτης 19 Απριλίου, με τον Προϊστάμενο Θόδωρο Πριγγόπουλο και τους συνεργάτες του, της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων Ξάνθης.

Ξεκίνησε ως συνάντηση γνωριμίας, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε συνεργασία, αφού θίχθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς του τόπου μας και ιδιαίτερα της συνοικίας της Παναγίας της Καβάλας.

Για τον ιστορικό αυτό τόπο, τέθηκε ο άξονας συνεργασίας με τον Δήμο Καβάλας, έτσι ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε θελήσει να ασκήσει μία επενδυτική δραστηριότητα ή ακόμη και να αναδείξει ή να αναστηλώσει μία ιδιοκτησία να μπορεί να το κάνει χωρίς εμπλοκή  στην εξέλιξη της διαδικασίας, αλλά τηρώντας πάντοτε τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από την νομοθεσία που ισχύει σε έναν ιστορικό τόπο.

Επίσης έγινε αναφορά και στο γνωστό με έκθεση επικινδύνου ακίνητο της οδού Θεοδώρου Πουλίδου, για το οποίο θα υλοποιηθεί εκ νέου, από τριμελή επιτροπή, αυτοψία έτσι ώστε να επαναξιολογηθεί το ακίνητο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *