Από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου η Kavala EXPO 2021 του Επιμελητηρίου Καβάλας

 

 

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας προετοιμάζεται για την Εμπορική του Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο Νέας Καρβάλης. Ο πρόεδρός του κ. Μάρκος Δέμπας ανακοίνωσε ότι επίσημα η έκθεση θα λειτουργήσει στις 8 Οκτωβρίου ενώ συμμετείχε στη ΔΕΘ και διαπίστωσε το πώς διοργανώθηκε.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η συνεργασία μας με τη ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στενή για το θέμα της οργάνωσης και της δικής μας Έκθεσης. Πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας δεν μπορέσαμε να την υλοποιήσουμε αλλά φέτος, βλέποντας ακόμη και τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, ότι ήταν μία από τις πρώτες και μεγαλύτερες τέτοιες προσπάθειες στην Ευρώπη για διοργάνωση διά ζώσης. Ακολουθώντας κι εμείς τα πρότυπα που ακολούθησε η ΔΕΘ, προχωράμε στη δική μας υλοποίηση της Kavala EXPO 2021.

Ήδη έχουμε ανακοινώσει ότι η Kavala EXPO με εναρκτήρια ημερομηνία την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και τέλος τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, θα λειτουργήσει σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα. Ήδη οι εργασίες για την τεχνική αρτιότητα του Εκθεσιακού Κέντρου και η προσπάθεια που κάνουμε με την προσέλκυση εκθετών από την Καβάλα, την Περιφέρεια και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ενά πολύ μεγάλο κομμάτι του χώρου έχει ήδη καλυφθεί από τις αιτήσεις των εκθετών. Το επόμενο χρονικό διάστημα πιστεύω ότι θα είναι πλήρης η Έκθεσή μας. Από ‘κει και πέρα εξειδικεύουμε σε αυτήν τη φάση τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα είναι και οικονομικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικού, γαστρονομικού, ώστε να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες».

ΕΚΘΕΣΗ COVID FREE

Πρόσθεσε ότι «θα είναι μία έκθεση covid free, όπως ήταν και της ΔΕΘ, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει οι εμβολιασμένοι κι αυτοί που έχουν νοσήσει, θα περνάνε ελεύθερα με το πιστοποιητικό τους. Όσοι είναι στελέχη και εργαζόμενοι επιχειρήσεων που πιθανόν δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως θα μπορούν να περνάνε και με το rapid test.

Η Έκθεσή μας αυτήν τη στιγμή οργανώνεται. Απομένει κάτι λιγότερο από ένας μήνας. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε και μέσα από την Συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας τις πλήρεις δράσεις της φετινής Kavala EXPO. Στόχος είναι να έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Στη ΔΕΘ φάνηκε ότι αυτό το κομμάτι της εισόδου με τα πιστοποιητικά και η φοβία κάποιων ανθρώπων είχε ως συνέπεια τη χαμηλότερη προσέλευση σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά από πλευράς συμμετοχής επιχειρήσεων και φορέων ήταν όπως τα προηγούμενα χρόνια. Το ίδιο εκτιμώ και βλέπουμε ότι θα έχουμε κι εμείς ως Kavala EXPO.

Έχουμε μία άρτια έκθεση, αξίζει στα επιχειρήσεις μας να τύχουν καλής προβολής μετά από 1,5 χρόνο απραξίας, χωρίς εκθέσεις, εμπορικές αποστολές, Είναι, νομίζω, το εναρκτήριο λάκτισμα που δείχνει το νόημα της επανεκκίνησης της οικονομίας και της κανονικότητας που σιγά- σιγά ανέρχεται.

Βλέπουμε ανά τον κόσμο κι άλλες εκθέσεις όπως στην Κολωνία, στη Νέα Υόρκη κ.α. Οι εκθέσεις επανέρχονται δυναμικά με υψηλή συμμετοχή εκθετών και αυτό θέλουμε να πετύχουμε κι εμείς στη φετινή Kavala EXPO, δίνοντας τη δυνατότητα στις τοπικές- περιφερειακές επιχειρήσεις να δηλώσουν παρών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση