ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Από Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Από 1ης Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια το Υδροπτέρυγο στην γραμμή Καβάλας- Λιμένα Θάσου. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Θασιακής Ένωσης Καβάλας  κ. Τσιλογιώργη θα επιδιώξουν να κάνει δρομολόγια και προς τον Πρίνο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχαμε. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου ξεκινάν τα δρομολόγια με το υδροπτέρυγο το οποίο θα συνδέει την Καβάλα με το Λιμένα, τουλάχιστον στην αρχή. Εμείς θα επιδιώξουμε να γίνει σύνδεση και με τον Πρίνο για να λυθούν κάποια προβλήματα του επιβατικού κοινού. Πιστεύουμε ότι πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια του υδροπτέρυγου γιατί κι άλλες φορές έχουν έρθει πλοιοκτήτες και δρομολόγησαν υδροπτέρυγα κλπ τα οποία, όμως, δεν ικανοποίησαν οικονομικά τους πλοιοκτήτες, με αποτέλεσμα να τα αποσύρουν. Αυτήν τη στιγμή έχουμε μία καινούργια προσπάθεια από νέο πλοιοκτήτη. Το υδροπτέρυγο αυτό είναι το παλιό που υπήρχε πριν από χρόνια στη γραμμή του Πρίνου.

Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι με τα δρομολόγια που θα δρομολογηθούν –δεν ξέρουμε ακριβώς πόσα θα κάνει ημερησίως- θα λύσει ένα κομμάτι από τα προβλήματα του επιβατικού κοινού και πιστεύω ότι αν κρατηθεί και στηριχθεί από τους Θασίους και τους Καβαλιώτες, νομίζω ότι μπορεί να κρατηθεί και να δώσει λύση, μερικώς τουλάχιστον».

ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΑΙ… ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΙΝΟ

Για την προσθήκη ενός δρομολογίου και προς τον Πρίνο, είπε ότι «εμείς, ως Θασιακή Ένωση Καβάλας, θα έχουμε μία επαφή με τον πλοιοκτήτη, να ξεκινήσει με το καλό τα δρομολόγια και μετά βλέπουμε. Κι αν πραγματικά έχει διάθεση να κάνει και αντίστοιχα δρομολόγια της Καβάλας με τον Πρίνο, θα επιδιώξουμε μία συνάντηση και θα το κυνηγήσουμε αυτό το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση και σ’ αυτό το πρόβλημα. Πάντως, να επαναλάβω για πολλοστή φορά, ότι χρειάζεται το υδροπτέρυγο. Τα δρομολόγια που υπάρχουν σήμερα δεν εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό. Δύο δρομολόγια τη χειμερινή περίοδο είναι πολύ λίγα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και βέβαια ο κόσμος χρησιμοποιεί τη γραμμή της Κεραμωτής που υπάρχουν και περισσότερα δρομολόγια. Πρέπει να κάνει, βέβαια, ολόκληρο κύκλο και κατά συνέπεια το υδροπτέρυγο θα δώσει μια κάποια λύση. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει ομαλά αυτή η προσπάθεια, θα τελεσφορήσει, δεν θα έχουν προβλήματα και πιστεύω ότι θα υπάρξει διεύρυνση των δρομολογίων προς τον Πρίνο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *