ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Απόψε το Δ.Σ. της Ιατρικής Εταιρείας αποφασίζει για την πρόταση του Σεβασμιότατου σχετικά με την παραχώρηση της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής στη Μητρόπολη

Σήμερα θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας για την παραχώρηση της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής στην Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου για να την μετατρέψει σε Κέντρο Απεξάρτησης. Ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας κ. Αρχέλαος Γρανάς σημείωσε πως βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της συμφωνίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είχαμε μέσα στο καλοκαίρι μια επαφή με τον Σεβασμιότατο. Μας έκανε μια πρόταση που δεν θέλουμε να την ανακοινώσουμε ακόμη. Θα κάνουμε πρώτα το διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Πέμπτης, θα αποφασίσουμε εκεί. Αν συμφωνήσουμε στο Δ.Σ. ότι θα προχωρήσουμε αυτήν την πρόταση θα κάνουμε και μια Γενική Συνέλευση. Πιστεύω μέχρι το τέλος του μήνα, το πολύ αρχές Οκτωβρίου, να έχουμε τελειωτικά αποφασίσει τι θα κάνουμε με το κτήριο της Ορθοπεδικής και την πρόταση του Σεβασμιότατου. Είμαστε σ’ αυτήν τη φάση. Ακόμη, επιθυμία του Σεβασμιότατου είναι να μην πούμε κάτι περισσότερο. Πλέον είμαστε σε μία φάση τέτοια που θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία που μας έχει καταπονήσει όλους. Θέλουμε να γίνουν πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν τους συμπολίτες μας κατά το δυνατόν. Έχουμε μία πρόταση, για την οποία πρέπει να αποφασίσουμε.

Είναι περίπου 2 χρόνια που διαρκεί αυτή η ιστορία, έχει ξεκινήσει από τις 25 Νοεμβρίου του 2018. Θα την ολοκληρώσουμε νομίζω κλείνοντας τα 2 χρόνια. Έχουμε τις διαδικασίες και βλέπουμε τι γίνεται. Απόφαση θα παρθεί στο Δ.Σ. κι αν είναι θετική θα πάμε στη Γενική Συνέλευση της Ιατρικής Εταιρείας για να αποφασίσει αυτή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *