Κύριο άρθροΠολιτική

Απόλυτα ικανοποιημένος ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης για το Συνέδριο του κόμματος και τις βάσεις που τέθηκαν για τη μελλοντική πορεία του

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε ο βουλευτής Καβάλας κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις βάσεις που τέθηκαν για την πορεία του κόμματος.

Στις δηλώσεις του ο κ. Εμμανουηλίδης σημείωσε πως «κάθε συνέδριο κόμματος είναι σημαντικό, υπό την έννοια ότι γίνεται μια αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας και μια οριοθέτηση και μια επαναχάραξη πορείας από εδώ και στο εξής. Όταν μάλιστα ένα συνέδριο γίνεται ως δεύτερο συνέδριο, με το χαρακτηριστικό ότι το πρώτο ήμασταν αντιπολίτευση και στο δεύτερο έχουμε στα χέρια μας την τύχη της κοινωνίας, καταλαβαίνει κανείς τη σημαντικότητα αυτής της διαδικασίας. Εν ολίγοις να πω ότι το σημαντικότερο εξαγόμενο από αυτό το συνέδριο είναι ότι κόμμα κυβέρνηση και Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει και πάνω σε αυτό χτίστηκε όλη η προβληματική, της ιστορικής ευθύνης που έχουμε απέναντι στην κοινωνία και απέναντι στη χώρα».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συμπλήρωσε δε πως «τα χαρακτηριστικά του ήταν ότι υπήρξε εντελώς ξεκάθαρα ενωτικό και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί όλοι παλεύουμε για μια λύση που θα φέρει τη χώρα σε μια άλλη κατάσταση, πέρα από αυτήν τη ζοφερή που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια. Και το πρόσημο που θέλουμε να δώσουμε σε αυτήν την προσπάθεια δεν είναι άλλο παρά το κοινωνικό. Πρέπει να δούμε την κοινωνία με μεγαλύτερη διάθεση στο να τη στηρίξουμε από όλα όσα έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια. Και βέβαια είχαμε και κάποιες οριακές θέσεις σε σχέση με το δημόσιο χρέος και την απομείωσή του. Το θέμα είναι να μπορέσουμε αυτά που προγραμματίσαμε αυτά να υλοποιήσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *