Απόλυτα ικανοποιημένοι οι διοργανωτές με την εκδήλωση Air Sea Show που φιλοξένησε το τριήμερο 24 -26 Ιουνίου η Καβάλα

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Διευθυντής του Air Sea Show κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης για την όλη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία. Ένα show τριών ημερών που παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα με την ευχή να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «στην τελετή λήξης που έγινε στο Αμφιθέατρο το βράδυ της Κυριακής δώσαμε τα αναμνηστικά μας, ανταλλάξαμε ευχές, ήταν συγκινητικό το περιβάλλον. Τα πληρώματα βρήκαν μια ιδιαίτερη αγκαλιά στην πόλη, βρήκαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μοναδικά και μέσα στην εμπειρία που έχουν την πολύ μεγάλη βρήκαν την αγκαλιά του κόσμου, τη ζεστασιά του κόσμου και την άνεση της ζωής, όχι την οικονομική ασφαλώς, αλλά το συνδυασμό της ομορφιάς και της απόλαυσης αυτού του φυσικού κάλλους. Το 3μερο πήγαμε αρκετά καλά, άλλη μια φορά «παντρεύτηκε» η ομορφιά της περιοχής μας με δυνατές εικόνες οι οποίες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Τον επόμενο μήνα θα γίνει μια προσπάθεια αποτίμησης της διοργάνωσης. Υπήρξαν και προβλήματα και φυσικά όσο γρήγορα ανεβαίνουμε τόσο γρήγορα πρέπει να καλύπτουμε αυτά τα προβλήματα. Έχουμε περιορισμένες δυνάμεις και εξειδικευμένες δυνάμεις. Όταν λέμε περιορισμένες δυνάμεις εννοούμε και στο δυναμικό το ανθρώπινο και στην υλικοτεχνική υποδομή. Το αεροδρόμιο έκανε τα πάντα, η Αερολιμενάρχης τα πάντα, με την έννοια πως ότι μπορούσαν να δώσουν το έδωσαν».

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτήν τη διοργάνωση, είμαστε ικανοποιημένοι όλοι οι εθελοντές, ελπίζω ανάλογα και η πόλη, καταστηματάρχες και επαγγελματίες και στη βάση μιας κοινής προσπάθειας να το ξαναδούμε αυτό το θέμα. Όλοι οι σχηματισμοί των αεροσκαφών φεύγοντας χαιρετίζουν την πόλη, αν δεν το κάνουν αυτό σημαίνει ότι κάτι άλλο έφταιγε κι όχι ότι έχουμε πρόβλημα» επισήμανε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.