Κύριο άρθροΠολιτική

Απάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου στα περί «διαγραφής» του από τον Στάθη Εριφυλλίδη

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε τα εξής αναφορικά με το βιβλίου του τ. δημάρχου κ. Εριφυλλίδη:

«Διάβασα το σχόλιο του κ. Εριφυλλίδη σχετικά με την «διαγραφή» μου. Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν ήμουν μέλος της παράταξης του, οπότε μάλλον δεν υπήρξε ούτε διαγραφή.

Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω ότι εκείνος μου ζήτησε να κατέβω στις εκλογές με τον συνδυασμό του και εγώ αποδέχθηκα την  πρόταση, αλλά του είχα πει ότι θα ψηφίζω μόνον όταν συμφωνώ  και ότι δεν θα τον στηρίζω εκεί όπου διαφωνώ.

Επειδή λοιπόν δεν είχα ψηφίσει κάποια «περίεργα»  θέματα σε κάποια συνεδρίαση που δεν ήμουν παρόν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, ο κ. δήμαρχος με «διέγραψε»  μπροστά στους δημοσιογράφους!

Επειδή η μνήμη του είναι μάλλον ασθενής, θα του θυμίσω ότι η ψηφοφορία αφορούσε την  ίδρυση του Μουσείου Υφάσματος στην Ν. Καρβάλη  και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με τους ψηφοφόρους του πατέρα μου.

Είχα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την απουσία μου και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα.

Απλά ο κ. Εριφυλλίδης θέλησε να «πουλήσει μαγκιά» και με αφορμή την απουσία μου με «διέγραψε’ επειδή  ήθελε μία υπάκουη ομάδα που θα ψήφιζε ότι αυτός ήθελε.

Φυσικά η ανεξαρτητοποίηση μου, μου έλυσε τα χέρια και έτσι μαζί με τον αείμνηστο Γρηγόρη Χρηστίδη και τον Γιάννη Βύζικα αποτελέσαμε την «ανεξάρτητη φωνή» του τότε δημοτικού συμβουλίου.

Ο Εριφυλλίδης έκανε έργο όμως είχε πρόβλημα στη σύνθεση της ομάδας του και ο σωστός δήμαρχος πρέπει να έχει έμπιστους και ικανούς συνεργάτες…..»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *