Απάντηση του Δήμου Καβάλας για την ΒΦΛ

Ο Δήμος Καβάλας απαντώντας σε παντελώς ψευδή, συκοφαντικά και κακόβουλα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος του και την υπεύθυνη, αξιόπιστη,  αλλά και σθεναρή  στάση του απέναντι σε οποιονδήποτε ρυπαίνει το φυσικό περιβάλλον και υποθηκεύει την ζωή, την υγεία και το μέλλον των δημοτών μας, ανακοινώνει τα εξής:

Στις υπηρεσίες της Πολεοδομίας Καβάλας δεν έχει υποβληθεί   κανένας φάκελος βάσει του οποίου η Βιομηχανία Λιπασμάτων αιτείται την αδειοδότηση για οτιδήποτε,  πολύ δε περισσότερο για την εγκατάσταση αντιρρυπαντικού μηχανισμού στις εγκαταστάσεις της. Το μόνο έγγραφο το οποίο έχει υποβληθεί στην υπηρεσία είναι η από 2-4-2018 αίτηση της εταιρίας για την χορήγηση αντιγράφου οικοδομικών αδειών, που έχει λάβει η βιομηχανία στο παρελθόν, το οποίο αίτημα έχει ήδη περαιωθεί από την υπηρεσία και αναμένει τον παραλήπτη του.

Επομένως, τα όποια δημοσιεύματα περί καθυστέρησης της αδειοδότησης για την εγκατάσταση αντιρρυπαντικού μηχανισμού στις εγκαταστάσεις της ΒΦΛ εδώ και μήνες από την Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου Καβάλας, για μια ακόμη φορά ανεύθυνα και με μόνο κίνητρο την πολιτική εκμετάλλευση, υιοθετήθηκαν από τον κ. Παπαδόπουλο και την παράταξη του.

Πληροφορούμε όσους βρίσκονται πίσω από τα δημοσιεύματα αυτά, ότι ο Δήμος Καβάλας δεν πτοείται από τέτοιου είδους πρακτικές και πως, όπως έπραξε μέχρι σήμερα μέσω της δημοτικής επιχείρησης του ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, θα εξακολουθεί να πράττει με μόνη επιδίωξη την διασφάλιση της ζωής και της  υγείας των δημοτών μας, αλλά και την αειφόρο αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Ας έχουν δε στο νου τους,  όσοι επεξεργάζονται τέτοια σενάρια, όσοι τα δημοσιοποιούν, αλλά και όσοι τα υιοθετούν, ότι σύντομα ο καθένας από αυτούς θα λογοδοτήσει στο “φυσικό” δικαστή του που ποικίλει ανά περίπτωση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.