Απάντηση Κ. Σιμιτσή προς Δ. Τουλκίδη

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή πόλη» κ. Κωστής Σιμιτσής δηλώνει:

«Προς αντιδήμαρχο του ανύπαρκτου Προγραμματισμού του Δήμου Καβάλας

«Είστε καλοί μόνο στις κυβιστήσεις»

Ανησυχούμε για το μέλλον του τόπου μας, ακριβώς γιατί υποτίθεται πως το σχεδιάζετε εσείς. Δεν κάνουμε αντιπαράθεση. Κόντρες με το μηδέν δεν είναι δυνατό να γίνουν. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε ρουφήξει και να σε εκμηδενίσει.

Μας απασχολεί η αδιαφορία σας σχετικά με τον πολεοδομικό σχεδιασμό. Η λειψή και στρεψόδικη απάντηση που σπεύσατε να δημοσιεύσετε αποδίδει ακριβώς το κλίμα της ραθυμίας που έχει καταλάβει όλους σας στη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Στα λόγια το παλεύετε, στις πράξεις όμως όχι -εκτός κι αν πρόκειται για κωλοτούμπες.

Από τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης το 12ο Δημοτικό Σχολείο ήταν δημοπρατημένο αλλά καταφέρατε να το απεντάξετε από το ΕΣΠΑ για να το καρπωθείτε εσείς στη νέα προγραμματική περίοδο. Το ίδιο συνέβη και με την ανάπλαση του οικοπέδου Κρέη. Γιατί δεν τα προχωρείτε τώρα που ξαναεγκρίθηκαν; Κι αν είχατε ξεκινήσει τη μελέτη του Σχεδίου Πόλης το 2015, όπως σας συμβουλεύαμε, σήμερα πολλά προβλήματα θα είχανε λυθεί.

Τα παραπάνω έργα, καθώς και άλλα που «ξεχάσατε», αποτελούν μέρος του δικού μας σχεδιασμού. Εσείς, η σημερινή διοίκηση που φεύγει το 2019, τι σχεδιασμό θα παραδώσετε στους επόμενους;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.