Αξιόλογη αναμένεται η τουριστική κίνηση στη Θάσο κατά την περίοδο του Πάσχα

Αξιόλογη τουριστική κίνηση θα έχει η Θάσος κατά την περίοδο του Πάσχα όπως το επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρης Παρασχούδης. Σύμφωνα, όμως, με τον ίδιο δεν πρόκειται να ανοίξουν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία του νησιού καθώς το φετινό Πάσχα συνέπεσε χρονικά νωρίς με την τουριστική περίοδο που ανοίγει κυρίως στις 25 Απριλίου.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι «ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι περίοδος προετοιμασιών. Το νησί προετοιμάζεται για την τουριστική σεζόν. Το Πάσχα, επειδή πέφτει αρκετά νωρίς, δεν θα έχουμε πολλά ξενοδοχεία να ανοίξουν ως είθιστε, όταν είναι προς το τέλος της σεζόν και δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αυτό. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Δεν μας φτάνει αυτός ο χρόνος, μέχρι τις 5 Απριλίου, διότι εμείς ανοίγουμε 25 Απριλίου. Αυτές οι τρεις εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για μας».

ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Για τους τουρίστες που θα έρθουν αυτές τις μέρες είπε ότι «ήδη είναι εδώ κάποιοι Βαλκάνιοι, ιδίως από τη Βουλγαρία που αρκετοί έχουν σπίτι στο νησί. Είναι αρκετοί. Υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα με βαλκανικές πινακίδες, βουλγάρικες, ρουμάνικες. Υπάρχουν, πλέον, πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν ιδιοκτησίες στο νησί κι έρχονται να περάσουν μαζί με τους φίλους τους τις μέρες του Πάσχα. Είναι αισθητή η παρουσία των επισκεπτών στο νησί. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και πάρα πολλά μικρά καταλύματα τα οποία είναι πιο ευέλικτα και θα ανοίξουν για τις ημέρες του Πάσχα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.