Κύριο άρθροΠολιτική

«Αν και στήριξα τους απολυμένους της ΒΦΛ δέχομαι λάσπη» δηλώνει η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα

Η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα σε δηλώσεις της απάντησε για μία περίεργη υπόθεση σχετικά με την κάλυψη των δαπανών μίας εκδήλωσης από πλευράς της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και του Διευθυντού της κ. Νίκου Μπεχράκη.

«Η εκδήλωση δεν ήταν στο Δήμο Καβάλας. Έγινε στο Δήμο Παγγαίου. Ως εκ τούτου εγώ δεν μπορούσα να πληρώσω πράγματα που γίνονται αλλού. Ήταν τότε που ήρθε ο Ελπιδοφόρος. Είναι ντροπή να λένε αυτά που λένε από την πλευρά τους οι απολυμένοι της  ΒΦΛ γιατί ο Δήμος Καβάλας τους έχει σταθεί όσο δεν τους έχει σταθεί κανένας.

Ξέρει πάρα πολύ καλά και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  της ΒΦΛ κ. Βογιατζής,  τι έχω κάνει για αυτούς και είναι πάρα πολύ άτιμο να συμπεριφέρονται και να λένε αυτά που λένε για τη Δήμαρχο Καβάλας. Άκουσα κι άλλα,  αλλά δεν θα μιλήσω σήμερα. Έχω πάρα πολλά να πω για τις συμπεριφορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που το μετατρέψαμε σε αγώνα κατς και σε κερκίδες γηπέδου…,  είναι απαράδεκτο το όλο σκηνικό, όλο  αυτό που γίνεται μέσα στο Δ.Σ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

Η δήμαρχος πρόσθεσε ότι «Τυπικώς ή μη τυπικώς αυτός ήταν ο λόγος που η εκδήλωση πληρώθηκε από τον κ. Μπεχράκη,  μια και δεν έχω δυνατότητα να πληρώσω εκτός του Δήμου Καβάλας κάτι. Είμαι κατά των απολυμένων της ΒΦΛ; Για αυτό έδωσα και τους ξαναέδωσα το σπιτάκι στην Κεντρική Πλατεία; Για αυτό και πήγα στον Εισαγγελέα για την ασφάλεια της πόλης; Για αυτό; Αλλά εγώ είμαι Δήμαρχος  και δεν είμαι ο Λεωνίδας  Παππάς, ούτε ανήκω στην αντιπολίτευση.

Εγώ οφείλω να προστατεύσω όλους τους εργαζόμενους. Και τους απέξω  από το εργοστάσιο και τους από μέσα. Είμαι εγώ που ζητώ μια λύση να πιάσουν ξανά οι άνθρωποι αυτοί δουλειά, αλλά όχι να γυρίσουν με την ουρά κάτω από τα σκέλια και ηττημένοι.

Αυτό ζητάω πάντοτε και αυτό λέω στους αρμοδίους μηδέ του Μπεχράκη εξαιρουμένου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *