ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αντιπροσωπεία είκοσι εκπαιδευτικών από την ομάδα του προγράμματος ERASMUS+ χθες στον Θ. Μαρκόπουλο

Όπως ήταν  προγραμματισμένο, αντιπροσωπεία είκοσι εκπαιδευτικών από την ομάδα του προγράμματος ERASMUS+, στο οποίο συμμετέχει και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, επισκέφθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο.

«Είναι σημαντικό ότι το εν λόγω πρόγραμμα ασχολείται με την παράδοση και τις χειροτεχνίες, την ίδια στιγμή όμως και ο τίτλος του προγράμματος «My art and me» οδηγεί σε μια εξατομικευμένη προσέγγιση της τέχνης. Είναι ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία και ευχόμαστε να πάει καλά και να έχει αξιόλογα αποτελέσματα», τόνισε στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από τη μεριά της η Χρύσα Σκαμνιώτου, υποδιευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, επισήμανε στις δηλώσεις της ότι  «Φιλοξενούμε ένα πρόγραμμα ERASMUS, στο οποίο μετέχουν δυο σχολεία από την Τουρκία και τα υπόλοιπα από Ρουμανία, Ιταλία και Πορτογαλία. Το θέμα είναι οι παραδοσιακές χειροτεχνίες και όχι μόνο, γενικά οι παραδοσιακές τέχνες. Είχαμε ξεκινήσει πέρυσι το καλοκαίρι και το πρόγραμμα τελειώνει του χρόνου στην Τουρκία. Έχουμε κάνει κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, αντίστοιχα θα μας έρθουν ξανά τον Οκτώβριο, με μαθητές αυτή τη φορά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *