Αντιδράσεις των κατοίκων για το δημοτικό έργο στην οδό Πιπίνου στις Καμάρες

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων για το δημοτικό έργο στην οδό Πιπίνου στις Καμάρες. Ο κάτοικος της περιοχής  κ. Κοσμίδης έκανε σχετικές δηλώσεις επισημαίνοντας με ένταση το στένεμα του δρόμου.

«Μιλάμε για μια εγκληματική ανάπλαση ή καλύτερα για έναν στραγγαλισμό. Αν ασχοληθεί σοβαρά ένας εισαγγελέας θα πάρει πολλούς μέσα στο πρόβλημα όμως συνεχίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτε και όλα αυτά με την επιμονή του κ. Φιλιππίδη ο οποίος θέλει να εφαρμοσθεί η μελέτη όπως προβλέπεται.

Είδαμε εξάλλου ότι την οδό Πιπίνου ιδίως προς το τέλος της την στενεύουν από τα 6 μέτρα και στα 4 μέτρα κάνουν τοιχίο 40 πόντους πάχος για να βάλουν παγκάκια εντελώς άχρηστα. Τα παγκάκια που έκανε ο αείμνηστος Αθανασιάδης που ήταν τέρμα στον τοίχο και δεν εμπόδιζαν κανέναν, ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Και όμως στενεύουν το δρόμο, και αν θέλει να περάσει ένα μεγάλο φορτηγό, ένα νοσοκομειακό, μια σκουπιδιάρα δεν θα μπορεί να περάσει. Πήγαμε στη Δήμαρχο μαζί με το Νίκο Καιρέτη και η Δήμαρχος μας είπε ότι έχουμε όντως δίκιο και κάτι πρέπει να γίνει» σημείωσε αρχικά.

ΤΝΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ

Πρόσθεσε δε πως «Την παρακάλεσα λοιπόν την δήμαρχο κ. Τσανάκα  αφού έχουμε δίκιο να μην πέσει μπετόν στα καλούπια έτσι ώστε να το ξαναδούν το θέμα. Η Δήμαρχος μας είπε ότι θα το δει αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη ή μπορεί να το ξεχάσει, τουλάχιστον ας μην πέσουν τα μπετά και ας μην βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων.

 

Παράλληλα πήγαμε και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλο ο οποίος εμπρός μας πήρε τον κ. Πιτσινίγκο, αρμόδιος του ΕΣΠΑ στην Κομοτηνή. Κι ο ίδιος μας είπε ότι καμία παρέμβαση δεν έγινε. Ποιος λέει τελικά ψέματα; Ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Μουριάδης έκανε ορισμένες προσπάθειες. Αλλά ο νυν Αντιδήμαρχος Τεχνικών κ. Φιλιππίδης ήταν εντελώς αντίθετος. Και είπαμε να πάει ο Μουριάδης με μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις μαζί με τον Φιλιππίδη στον Πιτσινίγκο και τελικά ποτέ δεν πήγαν μαζί. Και όμως ο τελευταίος λέει ότι κανείς δεν το ειδοποίησε. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Μας στραγγαλίζουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση