ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Ανοιχτό είναι το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας για το κοινό στον νέο χώρο του στην  Ραψάνη» δηλώνει ο Πρόεδρός του Χρήστος Τζανάκος

Ανοιχτό είναι το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας για το κοινό στον νέο χώρο του στην  Ραψάνη στις πρώην Νεφέλες.  Ο πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου κ. Χρήστος Τζανάκος δήλωσε ότι το μουσείο υπολειτουργεί καθώς δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη όλα τα εκθέματα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Υπολειτουργεί ακόμη το Ναυτικό Μουσείο επειδή υπάρχουν ακόμη εργασίες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να μπορούμε να λέμε πως όλα είναι έτοιμα και το Μουσείο μπορεί να λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη.

Έχουμε ακόμη κάποιες προθήκες που πρέπει να μπουν, έχουμε να τις τοποθετήσουμε για να βάλουμε εκεί εκθέματα. Πάντως το 90% των εκθεμάτων είναι επισκέψιμο. Απλά υπάρχουν κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας.

Εμείς έχουμε ζητήσει από τη Δήμαρχο να βρεθούμε για να μιλήσουμε για τα διαδικαστικά θέματα, όπως τον τρόπο λειτουργίας, το ωράριο, την επισκεψιμότητα του Μουσείου και άλλα πολλά.  Χρειάζεται να βρεθεί κάποιος υπάλληλος που θα εργάζεται καθημερινά στο Μουσείο, δεν  μπορώ να είμαι όλη την διάρκεια της ημέρας στο Μουσείο.

Έχουμε ακόμη δουλειά που πρέπει να κάνουμε και ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε σύντομα τις εργασίες μας ώστε να λειτουργήσουμε καθόλα έτοιμοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *