«Αναμένουμε την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ  Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου για τους απλήρωτους εργαζομένους

Απλήρωτοι παραμένουν οι 60 συμβασιούχοι του Δήμου Καβάλας καθώς ο Επίτροπος δεν εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής.  Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Καβάλας κ. Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου δήλωσε ότι βρίσκονται σε φάση αναμονής.

Όπως τόνισε «Περιμένουμε την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων λοιπόν η οποία αναμένω να είναι θετική. Έτσι και οι άνθρωποι αυτοί θα καταφέρουν να πληρωθούν τους υπόλοιπους μήνες που απομένουν και για τους οποίους έχουν παράξει εργασία. Είμαστε σε αναμονή των αποφάσεων της Ολομέλειας των Ελεγκτικών Συνεδρίων.

Μάλιστα σε μια επαφή που έκανε ο Δήμος της Θεσσαλονίκης με τους αρμοδίους των Αθηνών, του έδωσαν προθεσμία να συζητηθεί το θέμα στο Ελεγκτικό  Συνέδριο και για αυτό είμαστε σε αναμονή. Οι άνθρωποι εργάζονται, δεν πληρώνονται όμως ασφαλίζονται. Βρίσκονται στο δρόμο, δεν μπορούν να είναι ανασφάλιστοι και να προσφέρουν τέτοια εργασία.

Εξήντα  συμβασιούχοι  συνολικά αναμένουν την απόφαση του Επιτρόπου, ο οποίος δεν θεώρησε τα χρηματικά τους εντάλματα. Ο Δήμος Καβάλας  με την σειρά του γραπτώς εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και από εκεί και πέρα η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα πάρει απόφαση. Όταν δηλαδή έχουμε μια άρνηση και το θέμα φτάνει σε αυτό το σημείο τότε η Ολομέλεια είναι αυτή που παίρνει την οριστική απόφαση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση