Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Cosmopolis

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Cosmopolis που περιλαμβάνει πλειάδα εκδηλώσεων και συναυλιών. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του κ. Άλκης Ζοπόγλου υπογράμμισε ότι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε αρκετές σκηνές, αξιοποιώντας όλους τους υποψήφιους χώρους μέσα στην πόλη, με διαφορετικά μουσικά πρότζεκτ. Νομίζω ότι έχει κλείσει ένα παζλ το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον για όλο τον κόσμο και για όλα τα γούστα.

Αυτό που έρχεται άμεσα και γρήγορα είναι το Cosmo guitar apocalypse, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην κιθάρα. Φιλοξενούμε σ’ αυτό μερικούς από τους πιο διάσημους και φημισμένους κιθαρίστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου. Αμέσως μετά θα τρέξουν μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι συναυλίες του CosmoHome και του Cosmopolis στις  σκηνές του Κάστρου».

COSMOHOME

Πρόσθεσε ότι «οι συναυλίες του CosmoHome θα είναι τις Πέμπτες και θα γίνονται στην Παναγία και τα χωριά του Δήμου Καβάλας. Οι συναυλίες του Κάστρου θα γίνονται επάνω στο φρούριο και θα φιλοξενήσουμε εκεί μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στο πάρκο Φαλήρου θα αναπτυχθεί η μεγάλη μας σκηνή που θα επανδρωθεί με μουσικούς από το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τέλος, τον Αύγουστο, από τις 18 έως τις 21, θα έχουμε τις άλλες παράλληλες δράσεις και θα αναπτυχθεί η σκηνή που ξεκίνησε πέρυσι μπροστά από τις Καμάρες και κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Για 4 μέρες θα έχουμε πάρα πολύ σημαντικές συναυλίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.