Κύριο άρθροΟικονομία

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ για τις εσωκομματικές εκλογές του  Οκτωβρίου

 

Η ΔΕΕΠ ( Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της ΝΔ) – ( πρώην ΝΟΔΕ)  δια του προέδρου της κ Μπάμπη Δράκου, με συνέντευξη τύπου το  μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της , ανακοίνωσε τις εκλογές του κόμματος σε τοπικό επίπεδο. Μέσα σε ένα μήνα είπε ο κ.  Δράκος «θα έχουμε την κορυφαία διαδικασία εκλογής νέων μελών διοικήσεων,  όπως και συνέδρων, εν όψει του συνεδρίου του Δεκεμβρίου που με καθυστέρηση ενός χρόνου γίνεται και το συνέδριο και η εκλογική διαδικασία, λόγω covid».

Ο κ. Δράκος σημείωσε ότι «Θέλω να πιστεύω  ότι όλα θα πάνε καλά. Για πρώτη φορά πολιτικό κόμμα σε εσωκομματικές εκλογές βάζει το θέμα της εναλλακτικής ψηφοφορίας μέσω  ηλεκτρονικής ψήφου. Γίνεται με το σύστημα «Ζεύς» , που θεωρείται από τα πλέον αδιάβλητα και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Όποιος θέλει να συμμετέχει στην ηλεκτρονική ψήφο , θα το κάνει με κάθε την ηλεκτρονική του συμμετοχή.  Αποκλείεται φυσικά και η διπλοψηφία  με τον τρόπο αυτό.

Εσωκομματικές εκλογές για την ΝΔ ήταν μια διαδικασία ζωτικής σημασίας, γιατί δίνει στο κόμμα την δυνατότητα συνοχής, ενέργειας και ώθησης με την ανάδειξη νέων μελών σε ότι αφορά τη διοίκηση,  αλλά και παλαιών  με την ανανέωση της ψήφου για την επόμενη διετία. Η θητεία είναι διετής .

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ψηφίζουμε σε 4 σημεία του Νομού. Στο Καλογερικό στην Θάσο, η στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Χρυσούπολή , στο  Εργατικό Κέντρο , στην Καβάλα στην αίθουσα «Νικόλαος  Μάρτης και στο «Παπαχριστήδειο ίδρυμα» ή στην είσοδο του Νομαρχιακού Μεγάλου στην Ελευθερούπολη.

Καλούμε όλους τους φίλους και μέλη του κόμματος να  συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές στις 24 Οκτωβρίου  τιμώντας την ιστορική αυτή παράταξη , να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο.  Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν   μεθαύριο Τετάρτη στις  10 το πρωί  και  θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Τα μέλη θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Παράλληλα με τις εκλογές αυτές θα έχουμε και τις εκλογές των εκπροσώπων μας στο συνέδριο που θα πρέπει να του δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. Γιατί από τη ν Καβάλα πηγαίνουν 20 άτομα εκ των οποίων οι 13 εκλέγονται.. Γι αυτό πρέπει αν δοθεί ιδιαίτερη σημασία».

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Στην ανακοίνωση της ημέρας των εκλογών το παρόν έδωσε ο κ Κουρτίδης Κωνσταντίνος δικηγόρος από την Ξάνθη και πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής  Ν Καβάλας. Όπως είπε ο κ Κουρτίδης  «καλώ τους ψηφοφόρους  που αγαπάει το κόμμα και μια ζωή πικραίνεται αλλά εξακολουθεί να το υποστηρίζει , να έρθουν να ψηφίσουν και να υποστηρίξει τις διαδικασίες γιατί το κόμμα είναι ο αγνός υποστηρικτής και πάντα μας βοηθάει . Ζητώ μάλιστα ο απλός ψηφοφόρος να βάλει και υποψηφιότητα. Γιατί το κόμμα είμαστε εμείς οι ίδιοι, που θα επιβάλουμε τις απόψεις μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *