Κύριο άρθροΠολιτική

Ανέφικτη είναι η λειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου Καβάλας στο Φάληρο εκτιμά το δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μουριάδης

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Ανέφικτη χαρακτήρισε με δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μουριάδης τη λειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου στο Φάληρο.  Όπως σχολίασε τα μηχανήματα του κολυμβητηρίου είναι γερασμένα και κάποια άχρηστα. Συγκεκριμένα για το ζήτημα αυτό τόνισε πως «το ανοιχτό κολυμβητήριο καταρχήν για να λειτουργήσει θέλει αρκετά χρήματα. Διότι τα μηχανήματα είναι γερασμένα και χαλασμένα και κάποια δεν υπάρχουν. Εκτός αν θεωρούν ότι θα παίρνουμε νερό από τη θάλασσα, αλλά κι αυτό όμως χρειάζεται εγκαταστάσεις. Σε μια παραθαλάσσια πόλη θα πάμε να λειτουργήσουμε μία πισίνα, εξυπηρετώντας ποιους; Ενδεχόμενα τα ξενοδοχεία που υπάρχουν γύρω από αυτό. Αν θέλουν τα ξενοδοχεία να λειτουργήσει η πισίνα, καλό είναι να αναλάβουν και το κόστος το οποίο δεν ήταν ποτέ διατεθειμένοι να το αναλάβουν. Συνεπώς πρέπει να σκεφτούμε κάτι πιο παραγωγικό για να γίνει. Δηλαδή η Καβάλα δεν έχει θερινούς χώρους για να γίνονται εκδηλώσεις, θα μπορούσε λοιπόν να γίνει πάρα πολύ όμορφα και είναι και σε περίοπτο σημείο, ένας ανοιχτός χώρος όπου θα γίνονται εκδηλώσεις το καλοκαίρι και μάλιστα υπάρχουν και πολλές λύσεις, χωρίς να χαλάσει και ο χώρος της πισίνας και με λίγα λεφτά. Συνεπώς θέλει φαντασία, διότι αλλιώς χωρίς φαντασία είμαστε διαχειριστές».

ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Συμπλήρωσε δε πως «είδα και σε κάποια δημοσιεύματα ότι τελικά η δήμαρχος συμφώνησε να γίνει Πινακοθήκη και να το διεκδικήσουν ως Πινακοθήκη το παλιό Δικαστικό Μέγαρο. Και μάλιστα διάβασα ότι συμφωνούν και οι βουλευτές. Η απορία μου είναι καταρχήν αν έχουμε πίνακες, τόσους πίνακες, που να δικαιολογούν τόσες Δημοτικές Πινακοθήκες. Γιατί αυτή τη στιγμή ο δήμος δίνει λεφτά για να φτιάξει τα κτήρια του ΕΟΚ όπου θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες του κυρίως κτηρίου του δήμου εκεί. Και μάλιστα στα σχέδια ήταν το κίτρινο κτήριο να γίνει Δημοτική Καπναποθήκη. Πόσες λοιπόν Δημοτικές Καπναποθήκες θα έχουμε; Ας σοβαρευτούμε. Υπάρχει συνέχεια από τη μια διοίκηση στην άλλη, υπάρχουν σχέδια που θα γίνουν κι όχι ότι θα πει ο κάθε σύλλογος θα πρέπει ο δήμος να συμφωνεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *