ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ανάσα για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας ο ερχομός των πρώτων 61 μόνιμων υπαλλήλων

Ανάσα πραγματική η πρόσληψη των πρώτων 61 μονίμων υπαλλήλων για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ανέστης Τσουρουκίδης δεν έκρυψε την ανακούφισή του για το όλο γεγονός.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι «υποδεχθήκαμε σήμερα (σ.σ. χθες) με χαρά τους πρώτους 61 από τους επιλεγέντες. Δεν είναι σίγουρα μόνιμοι αλλά μας ήρθαν οι 61 από το μόνιμο προσωπικό το οποίο είχαμε προκηρύξει. Επανδρώσαμε κανονικά όλα τα αυτοκίνητά μας και την ανακύκλωση και την αποκομιδή και βγάλαμε και 7 άτομα μέσα στην πόλη για να κόψουν τα χόρτα στα παρκάκια. Συν άλλα 4 άτομα που καθαρίζουν αυτήν τη στιγμή, ξεκινήσαμε από τρία σχολεία και θα πάνε συνέχεια, προσέχοντας τους χώρους όπου είναι κυρίως τα παιδιά της πόλης».

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

Για τους υπόλοιπους από τους 112 που θα έρθουν είπε ότι «οι περισσότεροι έχουν κάνει αίτηση και περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα. Διότι υπάρχουν και πολλοί εργαζόμενοι που έχουν και επιχειρήσεις, δηλαδή μικρομάγαζα κλπ, και περιμένουν να βγουν τα τελικά αποτελέσματα για να τις κλείσουν και να προσληφθούν κανονικά. Και βέβαια θα δούνε και οι γειτονιές μας τις σκούπες που θα μπουν και στο τελευταίο στενό, γιατί και αυτό το προσωπικό είναι αρκετό. Πιστεύω ότι από ‘δω και πέρα όλα θα πάνε καλά».

«ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ»

Για το αν επαρκεί αυτό το προσωπικό είπε ότι «αυτό ακριβώς είναι το προσωπικό το οποίο μας χρειάζεται. Θα είμαστε επανδρωμένοι συνέχεια και πλέον δεν θα έχουμε να διαμαρτυρόμαστε. Αυτό θα το λέμε όταν έρθουν όλοι. Τώρα μας έχουν έρθει οι μισοί και είμαστε μέσα σε μία περίοδο –τι λέγαμε τις προηγούμενες φορές; Ότι κατεβάζαμε το προσωπικό και Σάββατο και Κυριακή, ενώ ήταν σε άδεια- όλα αυτά τώρα πρέπει να αναπληρωθούν. Έχουμε, δηλαδή, προσωπικό που πρέπει να πάρει ρεπό 20-30 μέρες. Κατέβαιναν τα Σαββατοκύριακα και Δευτέρες και αργίες και δούλευαν συνέχεια. Δηλαδή, το πρώτο διάστημα –τους 2 μήνες- θα είμαστε, ας πούμε, λίγο «κουτσοί» γιατί θα πρέπει να δοθεί σε όλο το προσωπικό, αυτές τις υποχρεώσεις που έχουμε τώρα, να τις τελειώνουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *