Κύριο άρθροΠολιτική

«Αλλάζουν τα δεδομένα, όλα είναι υπό συζήτηση» δηλώνει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Παπαδόπουλος για την  παράταξη «Ανοιχτή Πόλη»

Η αποχώρηση του τέως δημάρχου Καβάλας κ. Κωστή Σιμιτσή  από την Τοπική Αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέα δεδομένα στην παράταξη του, την «Ανοιχτή Πόλη». Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος  ερωτηθείς ανέφερε ότι προς το παρόν δεν θέλει να  διεκδικήσει την αρχηγία του συνδυασμού, καθώς ανήκει σε αυτόν τον συνδυασμό.

Όπως ανέφερε «Καταρχάς όντως έχουν ακουσθεί διάφορα. Ο Κωστής Σιμιτσής ιδρυτής της παράταξης ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΗ και μετέπειτα Δήμαρχος Καβάλας, προσέφερε τις υπηρεσίες του και σχεδιάζει το πολιτικό του μέλλον.

Θεωρώ ότι είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο και δεν μπορεί να τελειώσει έτσι η πορεία του. Αλλά σίγουρα υπάρχουν άλλοι πολιτικοί τόποι στους οποίους και μπορεί να προσφέρει. Υπάρχουν πολλά εκκρεμή ζητήματα που πρέπει και αυτός να βοηθήσει.

Κατά τα άλλα η παράταξη ανοίγει μια καινούρια σελίδα. Και ο ίδιος τόνισε ότι ξεκινάει μια καινούρια εποχή για τη διαδοχή του. Από εκεί και πέρα όσοι πιστεύουν να προχωρήσουν ως επικεφαλής ας το πράξουν. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι έχω στόχους αλλά ίσως το μέλλον να το δείξει. Έχω πολιτικές ανησυχίες, πάντα ήμουν στις διαδικασίας αλλά τώρα δεν ενδιαφέρομαι

Ξέρω ότι ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Θόδωρος Μουριάδης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και πράγματι ο άνθρωπος έχει εμπειρία και μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ως υποψήφιος. Τώρα, αν πάρει το χρίσμα ο Θόδωρος Μουριάδης και είναι επικεφαλής, εγώ θα δω τι θα πράξω. Θα είμαστε όλοι δίπλα στην παράταξη όποιος και αν είναι επικεφαλής, αρκεί να ξεκινήσει μια συζήτηση για το πώς θα πορευθεί η παράταξη, ποιος θα είναι ο στόχος και πως θα γίνει η διοίκηση αν κερδηθούν οι εκλογές. Πρέπει να ξεκινήσει μια κουβέντα αν θέλουμε να γίνει κάτι.

Άλλωστε ανήκουμε στην κεντροαριστερά αλλά σε κάθε περίπτωση τα δημοτικά πράγματα πρέπει να ξεφύγουν από αυτή την παλαιοκομματική τακτική των εξαρτήσεων από χρώματα και παρατάξεις».

ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ..

Πρόσθεσε δε πως «Υποψήφιοι προκύπτουν, όλοι έχουμε καταβολές, συμπάθειες και ιδεολογίες, αλλά άλλο είναι τα δημοτικά πράγματα. Να μπουν αξιόλογοι υποψήφιοι και στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΗ ανεξάρτητα του που ανήκουν πολιτικά.

Προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει και θα αποφασισθεί αν κατέβω υποψήφιος. Όλα θα κριθούν από τις κουβέντες που θα γίνουν, από τις προσωπικές μας καταστάσεις, μια και ως ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να κινηθώ αναλόγως των περιστάσεων».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *