ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αεροπορικές εταιρείες προσωρινά προτιμούν το αεροδρόμιο Καβάλας αντί της Θεσσαλονίκης

Είναι γνωστό ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τα καλύτερα της Ελλάδος καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες δεδομένου ότι όταν επικρατεί ομίχλη ματαιώνονται οι πτήσεις ενώ σε εξέλιξη είναι κάποια έργα που έχουν θορυβήσει τις αεροπορικές εταιρείες.. ….

Έτσι όπως έγινε γνωστό μετά την EasyJet και η Eurowings με την Wizz Air «εγκαταλείπουν» το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Οι αεροπορικές εταιρίες Eurowings και η Wizz Air, θα εκτελούν μέχρι νεοτέρας τα δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, μέσω του αεροδρομίου «Mέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, ενημερώνει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στην ιστοσελίδα του.

Για τον ακριβή προγραμματισμό των πτήσεων, αλλά και για τη μετάβαση τους από και προς την Καβάλα, οι επιβάτες πρέπει να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

ΜΕΣΩ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η EasyJet έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι πτήσεις της με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιούνται μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας και της Καβάλας, τουλάχιστον έως και την 21η Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η EasyJet είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε ενημερωθεί για το κλείσιμο του διαδρόμου του αεροδρομίου και τους κινδύνους που συνδέονται με τα προτεινόμενα, προσωρινά έργα, θέτοντας θέματα ασφαλείας για τα πληρώματα και τους πελάτες της. Ως εκ τούτου δεν κάνει αποδεκτές τις προτεινόμενες ενέργειες για την προσωρινή λειτουργία του αεροδρομίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *