ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Ήταν πράγματι καλή η χρονιά για τα σταφύλια» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος  από την σύσκεψη για τα σταφύλια που έγινε στην αίθουσα Νικόλαος Μάρτης με την συμμετοχή παραγωγών και εξαγωγέων.  Ο κ. Μαρκόπουλος έκανε σχετικές δηλώσεις.

«Κάναμε μια προσπάθεια να δούμε πως πήγε η χρονιά η οποία πέρασε. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή χρονιά για τα σταφύλια. Προετοιμαζόμαστε για να δούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά.

Η Περιφέρεια οφείλει να είναι παρούσα και στα εύκολα και στα δύσκολα και κάνει ήδη με όλους τους συνεργάτες μια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε έτοιμη μια μελέτη που λέγει άρσης αναχωμάτων την οποία έχουμε περάσει από το Περιφερειακό Συμβούλιο και θα αφορά όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα. Και αυτό για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη υπέρβαση των αναχωμάτων, όχι βέβαια των φυσικών αναχωμάτων αλλά όλων εκείνων των εμποδίων. Και έτσι αναμένουμε και τα στοιχεία από την χθεσινή σύσκεψη, ώστε να δρομολογήσουμε μια σειρά ενεργειών όπως επίσης και την μελέτη αυτή θα προωθήσουμε και στο υπουργείο. Θα κάνουμε άλλωστε και άλλες συσκέψεις όπως για παράδειγμα για την ελιά, απλά κάθε πράγμα στον καιρό του για αυτό και τώρα ασχολούμαστε με τα σταφύλια» κατέληξε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *