ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ήσυχα κύλησε για την Καβάλα το εορταστικό τετραήμερο των Χριστουγέννων σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ανέστη Τσουρουκίδη

Το εορταστικό τετραήμερο των Χριστουγέννων πέρασε όμορφα και ήσυχα για την Καβάλα και από πλευράς του Δήμου καβάλας έγιναν αρκετές εκδηλώσεις. Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας λειτούργησε καλά όπως το επιβεβαιώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Τσουρουκίδης που σε δηλώσεις του αρχικά αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Σημείωσε αναλυτικά πως «ήταν ήσυχα τα Χριστούγεννα, ζήσαμε ήρεμα και ήσυχα χωρίς καιρικά φαινόμενα τις Άγιες Μέρες και χαρήκαμε τις εκδηλώσεις εκτός από μια που έκανε κρύο και δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν οι φίλοι μας στην πλατεία. Αρκετός κόσμος ήρθε, η πόλη μας ήταν γεμάτη, οι εκδηλώσεις που έγιναν και στα χωριά, στις Κρηνίδες, στο Ζυγό έγιναν πολύ ωραία. Έχουμε και εκδηλώσεις στο Κρυονέρι, στη Λυδία, στον Αμυγδαλεώνα, ο καιρός βοηθάει και όλα πάνε πολύ καλά».

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Ερωτηθείς πώς δούλεψε η καθαριότητα αυτές τις μέρες, σημείωσε πως «αφού καθαρίσαμε την πόλη το Σάββατο δυο μέρες Κυριακή και Δευτέρα κάνανε Χριστούγεννα στα σπίτια τους τα παιδιά. Βέβαια από την περασμένη βδομάδα σακιάζουμε το αλάτι, ήδη έχουμε μοιράσει σε αρκετές περιοχές, αυτήν τη στιγμή μοιράζουμε αλάτι, οι αλατιέρες είναι όλες έτοιμες, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αν μας χιονίσει. Όλα πήγαν καλά έτσι όπως ήταν το πρόγραμμα».

ΤΡΑΠΕΖΙ

Το βράδυ της Παρασκευής η δήμαρχος Καβάλας έκανε το τραπέζι στο προσωπικό του δήμου. Σχολιάζοντας ο κ. Τσουρουκίδης ανέφερε πως «ήταν ωραία η ατμόσφαιρα, έκανε λίγο κρύο στο μαγαζί ήταν όμως πάρα πολύ ωραία. Αυτά τα τραπέζια πραγματικά μας φέρνουν κοντά, πρέπει να γίνονται. Ήταν οι προϊστάμενοι των τμημάτων, ήταν σχεδόν όλοι από τη διοίκηση, ήταν μια πολύ ωραία βραδιά που μας φέρνει πιο κοντά. Χρειάζεται να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο να δίνουμε τα χέρια».

ΑΛΛΑΓΕΣ

Κληθείς να σχολιάσει αν επίκεινται αλλαγές στη διοίκηση σημείωσε πως «δεν ξέρω, αυτά είναι θέματα της δημάρχου, αυτή αποφασίζει. Εγώ σε αυτό το πόστο είμαι από τον Αύγουστο. Ότι και να πω δεν ξέρω, η δήμαρχος τα αποφασίζει αυτά, η δήμαρχος βλέπει ποιος από μας προχωράει καλά, τα νέα τα μαθαίνει προσωπικά η ίδια, δεν έχω να πω κάτι επ΄ αυτού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *