ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Ήρθε η ώρα να πάρει το Φαλακρό την θέση που του αξίζει» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας  Αργύρης Πατακάκης

Πανέτοιμοι δηλώνουν οι φορείς της Δράμας για την λειτουργιά του Χιονοδρομικού Κέντρου του Φαλακρού που προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες.. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο  Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.  Αργύρης Πατακάκης.

«Πιστεύω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας και την στήριξη της Περιφέρειας ΑΜΘ. Το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού ανοίγει στις 16 Δεκεμβρίου με πολλές εκπλήξεις και πιστεύω ότι θα είναι ένα νέο ξεκίνημα με μια δυναμική και σημαντική παρουσία για τον επισκέπτη του κέντρου.

Θα δει πολλά και αξιόλογα προγράμματα που θα υλοποιήσουμε πρώτη φορά. Δεν μας ενοχλεί αν θα έχει χιόνι αλλά αξιοποιούμε το Φαλακρό, το οποίο έχει πολλές ομορφιές και πολλά πλεονεκτήματα ώστε να γίνει τόπος προορισμού 4 εποχών. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί και να απολαύσει πολλά και να έχει τη δυνατότητα και καφέ να απολαύσει, και πολλά να χαρεί και ασφαλώς να χαρεί τη διαμονή του και πολλά να κάνει πάνω στο χιονοδρομικό.

Μιλάμε για χιονοδρομικό αφού έγιναν πολλά εκεί, έχουμε μάλιστα και πιστοποίηση λειτουργίας. Έχουμε τον ανάδοχο που διαχειρίσθηκε και τα 3-5 Πηγάδια και τον Παρνασσό και έτσι και οι σκιέρ και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τον τόπο προορισμού αυτό που ετοιμάσαμε φέτος με ξεχωριστό τρόπο» σημείωσε αρχικά.

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ

Πρόσθεσε δε πως «Μπορεί να αποτελέσει τόσο μεγάλο τόπο έλξης το Φαλακρό και να πάρει την θέση που του αξίζει μια και απαξιώθηκε η περιοχή ενώ αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Έχουμε αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες ενώ πάνω από 130 χιλιάδες και 62 χιλιάδες Likes έχει η ιστοσελίδα μας.

Θέλουμε να συγκρατήσουμε τον κόσμο εδώ. Γύρω από το βουνό έχουν επενδύσει πάνω από 28 επιχειρήσεις και όλοι περιμένουν οι κόποι τους να έχουν και κάποιο αποτέλεσμα. Το κάθε ευρώ που φεύγει το έχουμε ανάγκη, Για τους 4 μήνες που θα λειτουργήσει το Φαλακρό πάνω από 30 θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν. Εμείς τα οράματα θα τα κάνουμε έργο, θα φέρουμε αποτέλεσμα και αυτό το πετυχαίνουμε με σωστή και συντονισμένη δουλειά.

Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε την Ονειρούπολη, έχουμε παράλληλα και την εναλλακτική του χιονοδρομικού σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Έχουμε και άλλες πολλές περιβαλλοντικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως ορειβασία, αλεξίπτωτο πλαγιάς και σκι με έμπειρους καθηγητές. Πάνω από  1200 μαθητές θέλουν να έρθουν κοντά μας. Και εμείς θέλουμε να έρθουν εδώ όλοι, να αγαπήσουν τον τόπο μας και να καταλάβουν όλοι ότι η περιοχή μας είναι ξεχωριστή».

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας σχολίασε πως «Σημαντικός είναι και ο ρόλος των εθελοντών που συμμετέχουν με το ενδιαφέρον τους και δίδουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Και χιόνι να έρθει εμείς θα έχουμε ανοικτούς τους δρόμους μας. Χρειαζόμαστε κόσμο, θέλουμε κοινό και ελπίζουμε όλα να πάνε κατ` ευχήν. Το άστρο της Βηθλεέμ ας οδηγεί τις πράξεις όλων μας και είθε η χρονιά να είναι ειρηνική και καλή για όλους μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *