Ήρθαν οι αυξήσεις στα καύσιμα, αναμένουμε τις συνέπειες» δηλώνει ο   πρόεδρος  του Σωματείου Βενζινοπωλών  Φώτης Πούλος

Κατά 10% αυξήθηκαν οι τιμές στα καύσιμα κίνησης λόγω της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Βενζινοπωλών κ. Φώτη Πούλο.

Ο κ. Πούλος σημείωσε ότι «Έχουν προδιαγραφεί οι αυξήσεις ενώ αυτές είχαν αποφασισθεί από τον Ιούλιο του 2016 ακόμη. Έτσι και εμείς είχαμε αύξηση της τάξεως των τριών λεπτών στην τιμή της αμόλυβδης, οκτώ στην τιμή του πετρελαίου και ένδεκα στην τιμή του υγραερίου κίνησης.

Αυτά όλα επιβαρύνονται συν το ΦΠΑ. Δηλαδή το πετρέλαιο κίνησης αυξάνεται ενώ να τονίσουμε ότι συν το πετρέλαιο θέρμανσης δεν παίρνει άλλη αύξηση μια και την πήρε από την έναρξη της διάθεσης του τον Οκτώβριο και δεν παίρνει προς το παρόν άλλο. Για αυτό στο κίνησης η αύξηση ξεπερνά τελικά το 10% ενώ όλα τα επιβαρύνονται οι καταναλωτές, οι αγρότες, οι επαγγελματίες, ο ανταγωνισμός και μιλάμε για ένα είδος αναγκαίο που πρέπει να το έχουμε στο νου μας, οπότε θα δούμε μεγάλες αντιδράσεις.

Η κίνηση στο πετρέλαιο θέρμανσης όπου ήρθαν και τα κρύα και μέσα στο Δεκέμβριο οριστικοποιήθηκε τι θα με το επίδομα θέρμανσης, είχαμε και μεγάλη κίνηση, πολλές παραγγελίες. Πιστεύω ότι εξυπηρετήθηκαν οι περισσότεροι τάχιστα και η μέρα με τα χιόνια προπαραμονή του έτους, ήταν για εμάς δύσκολη και τελικά καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο έστω και αν δεν ήταν και τόσο εύκολο αυτό. Υπήρχε πρόσβαση και τελικά τα καταφέραμε ελπίζοντας όλοι μας σε κάτι καλύτερο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.