ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Έχουμε πολλή όρεξη και κέφι για δουλειά» δηλώνει η νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ  Κορίνα Χιώτη Πρασσά

Νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ αναλαμβάνει η κ. Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Η τελευταία ευχαρίστησε την δήμαρχο κ. Τσανάκα για την τιμή  που της έκανε.

Όπως σημείωσε αρχικά «Η Δήμαρχος με τίμησε και με επέλεξε να διοικήσω το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Είναι μια πολύ μεγάλη  τιμή αυτή και είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο για εμένα όλο αυτό το σκηνικό. Αναλαμβάνω την Προεδρεία και μου την παραδίδει ένας πετυχημένος Πρόεδρος ο κ Πέτρος Πετρόπουλος,  ο οποίος αφήνει ένα πολύ καλό έργο πίσω του  και τον συγχαίρω για αυτό δημόσια.

Θέλω να φτάσω στο επίπεδο και στην αποτελεσματικότητα του! Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας είναι ένα Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καβάλας, το οποίο έχει μεγάλη ιστορία. Έχει ένα μεγάλο κομμάτι στο χέρι του που λέγεται Φεστιβάλ Φιλίππων.

Κατ΄ εμέ είναι η Επίδαυρος της Βορείου Ελλάδος, ένα κόσμημα με έναν εξαιρετικό καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ, τον κ. Γκόνη που κάνει εξαιρετική δουλειά στο καλλιτεχνικό κομμάτι.

Εγώ αναλαμβάνω το διοικητικό κομμάτι ενώ με την συνεργασία του Δ.Σ. και κυρίως των εργαζομένων του ΔΗΠΕΘΕ τους οποίους γνωρίζω και έχω αποκομίσει την καλύτερη γνώμη για αυτούς, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.

Εν όψει και των διαφόρων δράσεων έχουμε πολύ δουλειά αλλά και κέφι και όρεξη. Θα αναλάβω επίσημα μετά την έγκριση της απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο». Τέλος   ευχήθηκε  το καλύτερο δυνατό για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *