«Έχουμε και πάλι προβλήματα, ενδεχόμενο οι νέες κινητοποιήσεις» δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  ΕΚΑΒ  Κώστας Τσιτσιλικάκης

Ικανοποιητική χαρακτήρισε την λειτουργία του ΕΚΑΒ Καβάλας αυτό το διάστημα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  ΕΚΑΒ κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης.

Όπως τόνισε αρχικά «Έως τώρα πήγαμε καλά. Και αυτό γιατί οι βροχές των τελευταίων ημερών δεν επέτρεψαν τον κόσμο να κινηθεί στις παραλίες, οπότε δεν κινήθηκαν και τα αυτοκίνητα και ήμασταν σχετικά καλά.

Είμαστε βέβαια σε περίοδο αδειών, έχουμε και αρκετές ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας, ακούγεται και το τελευταίο διάστημα ότι θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μια βάση ΕΚΑΒ από την πλευρά της Χρυσούπολης.

Οπότε εμείς αναμένουμε και αυτό που βλέπουμε είναι ότι μάλλον προσπαθούν να καλύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Λένε ότι θα πάρουν για παράδειγμα 2 άτομα πλήρωμα από τη Καβάλα την στιγμή που η Καβάλα έχει πρόβλημα.

Μάλιστα έγινε και μια πρόσκληση σε όσους το επιθυμούν να έρθουν να δουλέψουν στην Καβάλα και να πάρουν την άδεια τους το χειμώνα. Δυστυχώς κανείς δεν ήρθε ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι προβληματική για την Καβάλα γιατί υπάρχει και ένας συνδυασμός που πρέπει να εξυπηρετούμε και το Νοσοκομείο με τις μεταφορές».

ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΕ…

Πρόσθεσε δε πως «Γενικά θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο από πλευράς του σωματείου μας και θα αποφασισθούν νέες κινήσεις μια και η όλη κατάσταση μας έχει κουράσει. Εμείς θέλουμε ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση. Και αυτό που προσπαθούν να κάνουν τώρα είναι να φτιάξουν μια βάση στη Χρυσούπολη αποδυναμώνοντας την Καβάλα.

Εμείς λέμε, ναι να γίνει η βάση εκεί, αλλά όχι και να αποδυναμωθεί η Καβάλα. Κατά τα άλλα το καλοκαίρι είναι εμπρός μας.  Οι ζέστες ξεκίνησαν και ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Δεν πρέπει οι οδηγοί να βγαίνουν έξω φαγωμένοι ή έχοντας πιει! Οι οδηγοί πρέπει να φοράν κράνος και ζώνη ασφαλείας ώστε αν ο μη γένοιτο χρειασθεί να επέμβουμε εμείς, ο ασθενής να είναι στην όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Ίσως και να πάμε για κινητοποιήσεις μετά από όλα αυτά».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.