ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Έργο ενίσχυσης της στέγης του κολυμβητηρίου θα γίνει άμεσα για την αποφυγή εισροής υδάτων

Ένα μικρό έργο ενίσχυσης της σκεπής του Κολυμβητηρίου θα κάνει ο Δήμος Καβάλας για να περιορίσει την εισροή υδάτων όπως το διαβεβαίωσε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Ευαγγελία Δρακονάκη. Στην συνέχεια προγραμματίζεται μία γενναία παρέμβαση συνολικά για αυτό το αθλητικό κέντρο.

Όπως τόνισε αρχικά η κ. Δρακονάκη «Ήρθαμε και βρήκαμε ας πούμε μια προσωρινή λύση με τον Αντιδήμαρχο κ. Φιλόσογλου για την στέγη του Κολυμβητηρίου, μια λύση που θέλει την κάλυψη των βλαβών της στέγης του κολυμβητηρίου με ένα μονωτικό υλικό και με τον τρόπο αυτό θα δώσουμε μια παράταση ζωής 3-5 ετών, ώστε να κερδίσουμε τον χρόνο.

Και αυτό για να γίνει η μελέτη που έχει καταγραφεί ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το οποίο και θα συζητηθεί στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Από εκεί θα δούμε τι ακριβώς χρειάζεται για τυχόν αντικατάσταση, επεμβάσεις και άλλα τινά στην στέγη του κολυμβητηρίου. Εμείς λοιπόν με τα ισχύοντα δεδομένα θα κάνουμε μια παρέμβαση ώστε να κλείσουμε την εισροή υδάτων όπως επίσης θα παλέψουμε να περιορίσουμε την απώλεια της θερμότητας από το κολυμβητήριο κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ

Σύμφωνα με την κ. Δρακονάκη αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια μεγάλη παρέμβαση. «Η στέγη του κολυμβητηρίου θα δεχθεί μια μεγάλη παρέμβαση. Το κολυμβητήριο είναι ωσάν ένα μεγάλο εργοστάσιο που δέχεται πολλές επιβαρύνσεις. Άρα θα πρέπει να δούμε διάφορα θέματα.

Εμείς προσπαθούμε να το διατηρούμε πάντοτε σε μια καλή κατάσταση για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους, είτε σε εβδομαδιαία βάση είτε σε καθημερινή. Γιατί πρέπει με αξιοπρέπεια να γίνεται η παραμονή των αθλητών σε αυτό το κόσμημα που χρησιμοποιείται για προπονήσεις και διεξαγωγή αγώνων» κατέληξε η ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *