Ένα ακόμη minibus απέκτησε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας το οποίο διαθέτει ειδική ράμπα αναπήρων

Ένα ακόμη minibus απέκτησε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και μάλιστα με ειδική ράμπα αναπήρων όπως το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του φορέα κ. Στράτος Μακρογιαννίδης. Έτσι για μία ακόμη φορά το Αστικό ΚΤΕΛ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Στις δηλώσεις του συγκεκριμένα ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «έχει αγοραστεί ένα minibus, είναι ειδικό με αναπηρική ράμπα για μεταφορά και των ΑΜΕΑ, δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ειδική χρήση, αναπηρικό θα βγει το αυτοκίνητο στην κυκλοφορία. Ήδη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ιταλία και περιμένουμε να λήξει η απεργία από τα καράβια για να μπει μέσα για να έρθει στην Καβάλα. Αυτό το λεωφορείο θα το εντάξουμε στο στόλο μας και από κει και πέρα θα δούμε πού είναι απαραίτητο και θα το εντάξουμε σε αυτή τη γραμμή για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό μας κοινό, που μας έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια και ζούμε από αυτούς τους ανθρώπους».

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στην οδό Βενιζέλου εκτελούνται χωρίς προβλήματα, κι ερωτηθείς αν θα μπορούσαν να επιστρέψουν όλα τα δρομολόγια μέσω Βενιζέλου, ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας. Το είχαμε συζητήσει και με τη δήμαρχο κ. Τσανάκα. Την είχα ενημερώσει τότε ότι αυτές οι γραμμές που επιδιώξαμε να περάσουν από τη Βενιζέλου δεν δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα και καλό θα ήταν βέβαια να περάσουν και οι υπόλοιπες γραμμές. Από κει και πέρα όμως δεν είναι στο δικό μου χέρι, είναι στης δημάρχου. Εάν συναποφασίσει και η κ. δήμαρχος ότι πρέπει να περάσουν όλες οι γραμμές από κει, εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να μπουν όλες οι γραμμές από την οδό Βενιζέλου. Παρακολουθώ κι εγώ την κίνηση στη Βενιζέλου και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε πρωί ούτε απόγευμα, ούτε όταν είναι τα μαγαζιά ανοιχτά ούτε όταν είναι κλειστά. Δεν έχω διαπιστώσει κανένα απολύτως πρόβλημα για αυτό θα το συζητήσουμε με τη δήμαρχο ώστε να επανέλθουν και οι υπόλοιπες γραμμές από την οδό Ερυθρού Σταυρού».

ΘΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε επίσης ότι επίκειται η έναρξη των θερινών δρομολογίων για Καλαμίτσα και Μπάτη. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα «θα το κανονίσουμε κι αυτό με τον  επιχειρηματία του Μπάτη κ. Μάκη Παπαδόπουλο γιατί θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τον Μπάτη και τον κόσμο να πηγαίνει στη θάλασσα. Να τελειώσουν πιστεύω τα σχολεία και θα αρχίσουμε την επόμενη μέρα».

ΚΙΝΗΣΗ

Καταληκτικά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ για την επιβατική κίνηση αυτό το διάστημα σημείωσε πως «ξέρουμε τι επικρατεί μέσα στην πόλη μας και σε όλη την Ελλάδα. λίγο με την κρίση, λίγο επειδή έχει πολύ κόσμο άνεργο τι να πω. Δύσκολο είναι να επιβιώσουμε και εμείς, πολύ δύσκολο, για αυτό κάνουμε και συμπληρωματικά πράγματα συνεχώς για να μπορεί η επιχείρηση να λειτουργήσει και να μπορούν και οι συνάδελφοι να παίρνουν το μεροκάματό τους. Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει τώρα πλέον και δεν συζητούμε ούτε για κερδίσουμε επιπλέον χρήματα ούτε για τίποτα άλλο. απλά το μεροκάματό μας να πάρουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση