Κύριο άρθροΟικονομία

Ένα ακόμα μίσθωμα κατέβαλε η εταιρία «Μαρινόπουλος» στη «Δημωφέλεια» για το κατάστημα στη Δημοτική Αγορά Καβάλας

Ένα ακόμη μίσθωμα πλήρωσε στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» η εταιρία «Μαρινόπουλος» για το υποκατάστημα που διατηρεί στη Δημοτική Αγορά Καβάλας. Συγκεκριμένα στα ταμεία της «Δημωφέλεια» κατατέθηκαν 410000 ευρώ με την πρόεδρο της κ. Αναστασία Ιωσηφίδου να δηλώνει δικαιωμένη από την τακτική που έχουν ακολουθήσει μέχρι σήμερα απέναντι στην εταιρεία.

Στις δηλώσεις της η κ. Ιωσηφίδου σημείωσε πως «πραγματικά τη βδομάδα που μας πέρασε και συγκεκριμένα την Παρασκευή στο ταμείο της επιχείρησης μπήκε κι άλλο ένα μίσθωμα ποσό 41.000 ευρώ. Οι κινήσεις που έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε μέχρι στιγμής μας δικαιώνουν. Πραγματικά η εταιρία «Μαρινόπουλος» ήταν απόλυτα συνεπής σε αυτά που μας υποσχέθηκε αλλά όχι μόνο. Μην ξεχνάμε ότι έχει εκδοθεί μια απόφαση από το Πρωτοδικείο Αθηνών που δικαιώνει εργαζόμενους και μισθώσεις. Από κει και πέρα είμαι σίγουρη και αισιόδοξη ότι θα καταβληθούν και τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους. Πραγματικά οι κινήσεις μας ήταν κινήσεις χειρουργικές θα έλεγα, έπρεπε να κρατήσουμε σε ισορροπία όλα τα δεδομένα. Δηλαδή και το δικαίωμα και οι απαιτήσεις της «Δημωφέλεια» να μην απεμπολούνται και φυσικά σκεφτόμαστε και τους εργαζόμενους συνδημότες μας που δουλεύουν στο κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς, αλλά όχι μόνο αυτούς αλλά και όλους τους προμηθευτές που εργάζονται για το συγκεκριμένο υποκατάστημα. Δεν έχει χαθεί φυσικά το δικαίωμα της «Δημωφέλεια» είναι υπαρκτό, αποδεικνύεται και από τις καταβολές στην πράξη που γίνονται. Άλλωστε εμείς μιλάμε με τα έργα μας κι όχι μόνο με τα λόγια. Εμπράκτως αποδεικνύεται ότι κινούμαστε πραγματικά με τους ρυθμούς που πρέπει να κινούμαστε και με τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε».

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Ερωτηθείσα η κ. Ιωσηφίδου πώς κινείται ο τομέας της κρουαζιέρας, επισήμανε πως «το πρόγραμμα της κρουαζιέρας συνεχίζεται. Βέβαια είθισται οι περισσότερες κρουαζιέρες να γίνονται τους φθινοπωρινούς μήνες. Από το μήνα Σεπτέμβριο και μετά θα δούμε να έρχεται το ένα κρουαζιερόπλοιο πίσω από το άλλο σύμφωνα με το πρόγραμμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *