Έκτακτα δρομολόγια για την Ξάνθη το Σαββατοκύριακο από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω του Καρναβαλιού

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας θα πραγματοποιήσει έκτακτα δρομολόγια για την Ξάνθη το Σαββατοκύριακο λόγω του Καρναβαλιού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του φορέα κ.  Παναγιώτη Τσεντεμεΐδη θα εκτελούνται δρομολόγια ακόμη και ανά μισή ώρα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «τα δρομολόγια ξεκινάνε από το Σάββατο και θα υπάρχουν καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Από κει και πέρα και την Κυριακή μέχρι τις 12 η ώρα που θα γίνει η παρέλαση θα υπάρχουν τα συγκεκριμένα εξπρές δρομολόγια από και προς την Ξάνθη και από την περιοχή της Χρυσούπολης. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε και τις πρώτες πρωινές ώρες για την Ξάνθη όσοι έχουν απομείνει από το βράδυ του Σαββάτου μετά από το γλέντι. Έτσι λοιπόν θα υπάρχουν πάρα πολλά δρομολόγια αναλόγως με την πληρότητα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και ανά μισή ώρα δρομολόγιο από και προς την Ξάνθη. Και από κει θα ισχύσει το ίδιο, θα υπάρχουν δρομολόγια που θα εξυπηρετούν τον κόσμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και φέτος θα βοηθήσει πάλι η περιοχή της Χρυσούπολης γιατί είναι κοντά και μπορεί να έρχεται πιο γρήγορα το λεωφορείο αν υπάρχει κίνηση. Περιμένουμε να δούμε μήπως από τα λεγόμενα και των συναδέλφων από την Ξάνθη ότι θα υπάρχει κάποια καλή κίνηση».

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Όσον αφορά το Αεροδρόμιο της Καβάλας κι ερωτηθείς αν έχει έρθει σε επαφή με τη Fraport που αναλαμβάνει τη διαχείρισή του, ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «από τις 15 Μαρτίου θα αναλάβει η Fraport , δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια παράταση, ζήτησαν δρομολόγια εγώ είπα ας ξεκινήσουν οι πτήσεις και μετά να δούμε το τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το δρομολόγιο ανάλογα με την πτήση, εξυπηρετείται ο κόσμος, δεν έχει σταματήσει και για την ώρα μπορώ να πω ότι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και βάσει των εξελίξεων εμείς κόσμο θέλουμε. Από κει και πέρα λέω και πάλι ότι είμαστε έτοιμοι να προσθέσουμε δρομολόγια αν και εφόσον χρειαστεί, γιατί με τα λεγόμενα ακούγεται ότι θα υπάρχει πάρα πολύ κίνηση στο αεροδρόμιό μας. Μού είπαν ότι θα «βουλιάξει» από κόσμο το αεροδρόμιο, μακάρι, εμείς κόσμο θέλουμε και θα μπορέσουμε και να τον εξυπηρετήσουμε και να υπάρχει και κάποιο οικονομικό όφελος για την εταιρία».

ΘΑΣΟΣ

Για τη Θάσο ο κ. Τσεντεμεΐδης ανέφερε πως «έχουμε σκοπό στη Θάσο να έχει μια μεγάλη παράταση προς το απόγευμα το δρομολόγιο, γιατί πιστεύουμε ότι είναι νωρίς ειδικά ο γύρος του νησιού και σε μερικές περιοχές τουριστικές».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αναφερθείς στα δρομολόγια προς το εξωτερικό, σημείωσε πως «για τη Σόφια από την περιοχή του πάνω Νευροκοπίου και Φιλιππούπολης από την περιοχή του Ορμενίου καθημερινά είναι τα δρομολόγια αυτά. Εμείς κάνουμε πρακτόρευση και υπάρχει το λεωφορείο το οποίο πηγαίνει για Αλβανία καθημερινά και αυτό. Είναι η σεζόν που πηγαινοέρχεται ο κόσμος για τη συγκομιδή της ελιάς και του σταφυλιού και είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα δύο δρομολόγια. Εγώ πάντα συγκρίνω και βλέπω το τι γίνεται έξω. Αυτή είναι η άποψή μου και τολμώ να πω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι πάνω σε αυτό το μεγάλο ζήτημα που ταλανίζει και μας κάνει να αδυνατούμε να έχουμε βλέψεις για κάτι καλύτερο. Σε ικανοποιητικά επίπεδα είμαστε αυτή τη στιγμή.

Το δρομολόγιο της Κωνσταντινούπολης έχει παύση, είμαστε σε συνεννόηση με μια εταιρία που μάλλον θα ξεκινήσουμε σε λίγο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για να συνεχιστεί το δρομολόγιο».

ΜΑΘΗΤΙΚΑ

Συμπλήρωσε δε πως «ένα μικρό πρόβλημα υπάρχει με την αποπληρωμή των μαθητικών δρομολογίων. Πιστεύω να τελειώσει και αυτό και να έρθουν καλύτερες μέρες».

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινείται το ΚΤΕΛ στα εσωτερικά δρομολόγια, όπως ανέφερε ο πρόεδρός του «έχει μειωθεί πάρα πολύ η κίνηση αλλά να συγκρίνουμε τι γίνεται έξω, δεν υπάρχει οικοδομή, δεν υπάρχει βιοτεχνία και βιομηχανία, και όλα είναι αλυσίδα».

Τέλος, μεγάλη ικανοποίηση στο επιβατικό κοινό φέρνουν τα βραδινά δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα στην περιοχή του Ζυγού – Κρυονερίου. Όπως τόνισε ο κ. Τσεντεμεΐδης αυτά εξυπηρετούν πολύ κι έχουν φέρει αποτέλεσμα. Συμπλήρωσε δε πως αυτά τα δρομολόγια το καλοκαίρι για το Παληό θα γίνουν καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.