ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Έκτακτα δρομολόγια από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας το τριήμερο για την Ξάνθη, νέα υπηρεσία φύλαξης αποσκευών

Έκτακτα δρομολόγια θα εκτελέσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την Ξάνθη την Κυριακή για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό που θέλει να δει το καρναβάλι της Ξάνθης, όπως το επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του φορέα κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης. Μάλιστα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ όχι μόνον θα βάλει έκτακτα δρομολόγια για την Ξάνθη, αλλά και για άλλους προορισμούς.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «θα έχουμε έκτακτα δρομολόγια ανάλογα με την επιβατική κίνηση για το Καρναβάλι της Ξάνθης, έκτακτα δρομολόγια όχι μόνο για την Ξάνθη αλλά και για την περιοχή της Χρυσούπολης και για την περιοχή της Περάμου και μιλάω και για την Καθαρά Δευτέρα. Όπως επίσης ανάλογα με την επιβατική κίνηση,  όπως το κάνουμε κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό όχι μόνο για την περιοχή της Ξάνθης, αλλά και για την περιοχή της Δράμας και της Περάμου.  Είναι ένα καλό τριήμερο για όλους, δρομολόγια θα ισχύουν και για την Καθαρά Δευτέρα τα έκτακτα όσον αφορά τις πρωινές ώρες για να πιάσουμε το φίδι όλοι μαζί. Από κει και πέρα ένα ιδιαίτερο βάρος θα πέσει στην περιοχή της Ξάνθης και με έκτακτα δρομολόγια από τη Χρυσούπολη. Αυτά για την ώρα. Είμαστε έτοιμοι, περιμένουμε ένα καλό τριήμερο».

ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Αναφερθείς στη νέα υπηρεσία του ΚΤΕΛ Καβάλας για τη φύλαξη αποσκευών, σημείωσε πως «έχει δημιουργήσει το ΚΤΕΛ μια νέα υπηρεσία. Προσπάθεια όλου του Δ.Σ. είναι να αναβαθμιστούμε. Το λέμε και δεν σταματάμε και κάθε μέρα σκεφτόμαστε περισσότερο για να εξυπηρετήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τον επιβάτη, τον ταξιδιώτη. Με τη νέα υπηρεσία μας έχει ήδη τοποθετηθεί ειδικός χώρος για τη φύλαξη αποσκευών, ανάλογα με την ώρα που θέλει ο καθένας,  είναι αυτοματοποιημένο σύστημα  και ο καθένας με ένα μικρό αντίτιμο θα μπορεί να αφήσει τις αποσκευές του για όση ώρα θέλει ή και για ημέρες ακόμα. Είναι μια καινούρια προσπάθεια γιατί είχαμε πολλά παράπονα από πλευράς επιβατών. Μετά την ανακαίνιση του σταθμαρχείου του ΚΤΕΛ δεν είχαμε φύλαξη αποσκευών. Τώρα γίνεται με ένα πολύ μικρό κόστος, για να μπορέσουμε να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Τα προβλήματα δεν σταματούν. Όσο δουλεύουμε και είμαστε έξω προσπαθούμε να τα λύσουμε. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ προσπαθεί πάντα για το καλύτερο».

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη γίνονται έκτακτα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο ανάλογα με τις πτήσεις που έρχονται από το εξωτερικό. Με τις νέες πτήσεις που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Καβάλας λόγω των έργων που εκτελούνται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχει πολύ κίνηση το αεροδρόμιο όπως σημείωσε ο κ. Τσεντεμεΐδης και για αυτό το λόγο γίνονται τα έκτακτα δρομολόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *