Έκθεση φωτογραφίας στο Νοσοκομείο Καβάλας

Όπως είχε προγραμματιστεί, έκθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας από τα παιδιά του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, με τον τίτλο «Τα παιδιά του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. δημιουργούν» θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου στην είσοδο του Νοσοκομείου Καβάλας.

«Για εμάς έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η έκθεση. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης που εδρεύει στη Χρυσούπολη, το οποίο είναι κομμάτι του Γ.Ν.Κ. Είναι μια πρωτοβουλία που έχει στόχο την επιβράβευση των παιδιών του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.», ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο διοικητής του Γ.Ν.Κ. Τάσος Καρασαββόγλου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Από την πλευρά της η ψυχοθεραπεύτρια του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Χρύσα Κοκκίδου δήλωσε ότι  «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του νοσοκομείου και τον διοικητή τον κ. Καρασαββόγλου, για το ότι είναι κοντά μας στην προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία 18 χρόνια. Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ανήκει στο Γ.Ν.Κ. από το 2012 και εξυπηρετεί άτομα όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα παιδιά, όπως τα λέμε εμείς, από 18 έως 40 ετών. Η έκθεση πραγματοποιείται από τη μεγάλη ομάδα των παιδιών που έρχονται καθημερινά στο κέντρο μας και θέλαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να αναδείξουμε το ταλέντο τους, αλλά και να εισχωρήσουμε λίγο στην πόλη της Καβάλας και να τους χαροποιήσουμε με όλη αυτή την ενέργεια».

Τα έσοδα από τους πίνακες θα δοθούν στον σύλλογο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Χρυσούπολης που αποτελείται από ομάδα γονιών και φίλων του κέντρου και θα διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κέντρου.

ΆΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Τέλος, η Μαρία Χατζηελευθεριάδου, εργοθεραπεύτρια, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά της τον διοικητή του Γ.Ν.Κ. για τη σύλληψη της ιδέας της έκθεσης και τη συνάδελφό της Βασιλική Τσίγκα, η οποία, όπως ανέφερε, με υπομονή μαζί με τα παιδιά κατασκεύασαν τα έργα που θα εκτεθούν, υπογράμμισε ότι το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. έχει και άλλες δράσεις, ώστε να αποκομίσουν τα παιδιά του εμπειρίες όπως όλοι οι συμπολίτες μας. Για τον λόγο αυτό βρέθηκαν πρόσφατα στο δασικό χωριό στη Σταυρούπολη Ξάνθης, όπου έμειναν μόνοι τους, έκαναν βόλτες κι αυτοεξυπηρετήθηκαν, ενώ επόμενη εκπαιδευτική δράση τους θα είναι στην Καρδίτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.