Άνοιξε σήμερα για τους δημότες το Πάρκο Φαλήρου

Άνοιξε τις πύλες του το Πάρκο Φαλήρου για τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες  διευκολύνοντας τους έτσι και στις μετακινήσεις τους. Ο δήμαρχος Καβάλας  κ. Θεόδωρος Μουριάδης σε δηλώσεις του εξήγησε ότι δεν άνοιξαν ακόμη οι παιδικές χαρές του.

 Όπως εξήγησε «Το Πάρκο Φαλήρου ανοίγει για να μπορεί ο κόσμος να διέρχεται μέσα από αυτό και να μην κάνουν τον κύκλο, γεγονός που προκαλεί συνωστισμό στο επάνω μέρος του Πάρκου. Και από την άλλη εβδομάδα θα ανοίξουν και οι παιδικές χαρές.

 Βγαίνει πράξη νομοθετικού περιεχομένου που ορίζει κάθε πότε ανοίγει κάθε εγκατάσταση οπότε οι παιδικές χαρές θα ανοίξουν την άλλη εβδομάδα».

ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ

Ερωτηθείς τι γίνεται με την πλαζ της Καλαμίτσας, απάντησε πως « Αναφορικά με την πλαζ της  Καλαμίτσας  δεν έχουμε κάτι άλλο επίσημο. Μιλάμε με την ΕΤΑΔ απλά αυτό τον καιρό και εκεί υπολειτουργούσαν οπότε μόνο αν επιτραπούν οι μετακινήσεις θα συνεχίσουμε τις επαφές μας. Για φέτος τους στείλαμε έγγραφο για να μπορέσουμε να βάλουμε  τουλάχιστον έναν ναυαγοσώστη στην πλαζ ώστε να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο αφού ούτως ή άλλως για φέτος δεν έχει ολοκληρωθεί η παραχώρηση της Καλαμίτσας στον Δήμο Καβάλας..

 Έτσι και αλλιώς η διευθέτηση της άμμου γίνεται από τον Δήμο Καβάλας, το γεγονός ότι πρέπει να φτιαχτούν κάπως τα αποδυτήρια για να μπορεί κάποιος να αλλάξει και να μην είναι όπως ήταν πέρσι με τους μπερντέδες, αυτά θα γίνουν φέτος από το Δήμο Καβάλας. Έτσι και αλλιώς η εκεί παραλία χρησιμοποιείται από τους δημότες μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.