Άμεση η παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ χθες λόγω βλάβης στις οδούς Περγάμου, Εγνατίας, Δημοσθένους

Βλάβη παρουσιάστηκε χθες το πρωί στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ στις οδούς Περγάμου, Εγνατίας και Δημοσθένους με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή στην υδροδότηση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκο Ξανθόπουλο  η βλάβη επρόκειτο να αποκατασταθεί άμεσα.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ξανθόπουλος σημείωσε πως «το καλοκαίρι παρουσιάζεται με ιδιαίτερα προβλήματα, είναι μια περίοδος στην οποία εμείς ούτως ή άλλως είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα τα οποία εντείνονται το καλοκαίρι και λόγω της αύξησης της ζήτησης σε νερό ύδρευσης και λόγω της παλαιότητας του δικτύου και λόγω των ζημιών που παρουσιάζονται. Όλη η εβδομάδα ήταν φορτωμένη από τέτοιου είδους ζημίες. Κλείνουμε μια μεγάλη παρέμβαση που κάναμε στην οδό Τερμεντζή που είχαμε και εκεί πάρα πολλά προβλήματα. Στις οδούς Δημοσθένους – Εγνατίας αλλάξαμε ένα κομμάτι του αγωγού που παρουσιάζεται για μας το συνηθισμένο φαινόμενο, μόλις αλλάζουμε αγωγό που έχει προβλήματα και μόλις θεραπεύουμε το συγκεκριμένο σημείο λίγο παραπέρα ανοίγει ένα άλλο κομμάτι. Είναι παλιά δίκτυα μέσα στην πόλη της Καβάλας, τη διακοπή νερού ήμασταν αναγκασμένοι να την κάνουμε. Δυστυχώς δεν μπορείς να ειδοποιήσεις από πριν για τη διακοπή, όταν υπάρχει βλάβη στις 4 τα ξημερώματα είχαμε το πρόβλημα αυτό. Δεν μπορείς να περιμένεις, πρέπει να κλείνεις τα νερά, να κάνεις την παρέμβαση για να δώσεις νερό στους κατοίκους όσο το δυνατόν συντομότερα».

ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

«Εκείνη η περιοχή στο Κυρτζή μας δίνει τελευταία πολλές ζημιές και θα πρέπει το Φθινόπωρο μόλις περάσει η αυξημένη ζήτηση του καλοκαιριού και οι πάρα πολλές ζέστες να πάμε και να αλλάξουμε άλλα δυο τρία σημεία στο κομμάτι του αγωγού εκεί στην περιοχή Πέργάμου, Δημοσθένους, Εγνατίας, σε σημεία που έχουμε εντοπίσει πολύ συχνές ζημιές, Να τα αλλάξουμε για να ησυχάσουμε κι εμείς και οι κάτοικοι της περιοχής από μας. Είναι μια περίοδος για μας με αυξημένα προβλήματα και στην αποχέτευση κι όχι μόνο στην ύδρευση, η ζέστη μας δίνει πολλά προβλήματα στα συστήματα. Κάνουμε παρεμβάσεις. Επίσης στη Λημνιά το συνεργείο υπάρχει εκεί και βλέπει τι γίνεται, όπως και την Παρασκευή στο Βουνοχώρι. Δεν έχουμε ησυχία το καλοκαίρι, είναι μια εποχή φορτωμένη με βλάβες και προβλήματα, αλλά για αυτό υπάρχει η ΔΕΥΑΚ» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση