Άμεσα οι δηλώσεις για τις ζημιές στις καλλιέργειες του Παγγαίου ζητά ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης

 

 

 

 

Η κακοκαιρία που έπληξε  το απόγευμα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου  τον νομό Καβάλας  ήταν ιδιαίτερα σύντομη σε διάρκεια, αλλά αρκετή ώστε να προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες, κυρίως του Δήμου Παγγαίου.

Για άλλη μια φορά, οι ισχυροί άνεμοι και η μεγάλη ποσότητα βροχής «έπληξε» αμπέλια κυρίως, αλλά όχι μόνο της περιοχής, με αρκετούς παραγωγούς ήδη να βρίσκονται σε απόγνωση, λίγο πριν μαζέψουν τις σοδειές τους.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου επικοινώνησε άμεσα με τη Διευθύντρια του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Καβάλας και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι από την ερχόμενη Δευτέρα κιόλας θα ξεκινήσουν  οι δηλώσεις ζημιάς στον Οργανισμό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου αναφέρει τα εξής:

«Μετά τις πρωτοφανείς καταστροφές που έγιναν σε καλλιέργειες του δήμου μας και μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιαδη που είχε απόψε με την Διευθύντρια του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Καβάλας σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα θα ξεκινήσουν άμεσα οι δηλώσεις για την ζημιά στην παραγωγή και ταυτόχρονα οι δηλώσεις για την καταστροφή των εγκαταστάσεων στους αμπελώνες και στις άλλες παραγωγές. Ταυτόχρονα συνεργεία του ΕΛΓΑ θα ξεκινήσουν άμεσα την αξιολόγηση της ζημιάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση