ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Άδικη για το Δήμο Παγγαίου η αρνητική κριτική σχετικά με την αντιμετώπιση του χιονιά, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο  Χρήστο Μποσμπότη

Ενοχλημένη είναι η Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου από την άδικη κριτική που έχει δεχθεί για την αντιμετώπιση του χιονιά. Ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κ. Χρήστος Μποσμπότης σημείωσε ότι η Διοίκηση του Δήμου τους έκανε το παν για να είναι καθαροί οι δρόμοι και να αντιμετωπίσουν την ισχυρή χιονόπτωση.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι «μία τέτοια κριτική αδικεί σφόδρα τη Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου. Ο καθένας μπορεί να ασκεί την κριτική του αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπήρχαν αλάτια κι ότι δεν κινήθηκαν οι μηχανισμοί του Δήμου και ειδικά ο Δήμαρχος και οι ίδιοι οι αιρετοί. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι ενώ το φαινόμενο ήταν πολύ έντονο ειδικά στη Νικήσιανη όπου η χιονόπτωση έφτασε τα 40 εκατοστά, σε ελάχιστες ώρες καθαρίστηκαν οι δρόμοι. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι εργαζόμενοι ήταν στις επάλξεις και μάλιστα οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είχαν απλώς την επίβλεψη αλλά συμμετείχαν ενεργά οδηγώντας αυτοκίνητα, εκχιονιστικά και τρακτέρ. Αυτό ήταν προς τιμήν τους και προσωπικά χαίρομαι που έχω τέτοιους συναδέλφους. Υπάρχει μια πικρία που δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες κάποιων ανθρώπων αλλά εμείς συνεχίζουμε, προχωράμε, ξέρουμε τι κάνουμε, ο κόσμος μας εμπιστεύεται και το αποτέλεσμα φαίνεται».

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ

Για την ανανέωση της θητείας του είπε ότι «μετά το χθεσινό ορισμό (σ.σ. στη 1 Μαρτίου), θα παραμείνω στη θέση για ακόμη ένα χρόνο, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο  κ. Φίλιππο Αναστασιάδη που με τίμησε για μία ακόμη φορά με την προτίμησή του. Οι απερχόμενοι αντιδήμαρχοι ήταν σωστοί, πετυχημένοι και αξιόλογοι άνθρωποι, όσο γι’ αυτούς που μπήκαν τώρα, έχουν δείξει τα καλά δείγματα γραφής τους. Πιστεύω ότι ο Συνδυασμός του κ. Αναστασιάδη είναι μια ομάδα συνεκτική που τα αποτελέσματά της τα δείχνει με την πολλή δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Παγγαίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *