Φαρμακευτικό υλικό προσέφεραν οι Γιατροί του Κόσμου στο Πουλίδειο Γηροκομείο

Οι Γιατροί του Κόσμου επισκέφθηκαν το Πουλίδειο Γηροκομείο και πρόσφεραν φαρμακευτικό υλικό. Η εκπρόσωπος τους κ. Άννα Γιοβανιού σημείωσε ότι η επίσκεψη βασίζεται στην κλασικές τους δράσεις.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι μια δράση που πραγματοποιούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάνουμε χορηγία στα γηροκομεία, φάρμακα  που μας κάνουν δωρεά οι συμπολίτες μας. Αυτήν τη φορά είχαμε πολλά φάρμακα και συγχρόνως παραφαρμακευτικό υλικό. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε επίσκεψη στο Πουλίδειο, κάναμε τη δωρεά μας, συζητήσαμε για τις ανάγκες του και τη μελλοντική συνεργασία και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας όπου μπορούμε».

ΔΡΑΣΕΙΣ

Για τη βράβευση είπε ότι «πριν μερικές μέρες μας βράβευσε η Περιφέρεια ΑΜΘ, όπως κάθε χρόνο για τη Μέρα της Γυναίκας. Ήμουν μεταξύ των κυριών που βραβεύτηκαν. Οι υπόλοιπες κυρίες ήταν η Σμαρώ Νικολαϊδου η πρόεδρος της Φιλοπτώχου, η Έλσα Βακιρτζή, η Φούλη Καμηλαρίδου και η κ. Αστεριάδου του γηροκομείου Χρυσούπολης.

Την επόμενη εβδομάδα οι εθελόντριές μας θα επισκεφθούν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο. Θα κάνουν δωρεά σε μωρομάντηλα και θα βρεθούμε στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ για μία ακόμη δωρεά υγειονομικού υλικού. Η επόμενη δράση μας είναι το Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη για τα δόντια των παιδιών. Μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε τα εμβόλια στο Δήμο Νέστου όπου είναι υπερπολίτημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *