Κύριο άρθροΥγεία

Συνεχόμενες επισκέψεις στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη θα κάνουν οι Γιατροί του Κόσμου

Το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη θα επισκεφθεί το Παράρτημα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας. Η εκπρόσωπός τους κ. Άννα Γιοβανιού σημείωσε πως θα κάνουν και άλλες επισκέψεις σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «οι επισκέψεις μας στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων θα είναι συνεχείς, με τον οδοντίατρο, διότι έχουμε αναλάβει με τη σύμφωνη γνώμη του Οδοντιατρικού Συλλόγου να κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις στα δόντια  των ατόμων που φιλοξενούνται εκεί.

Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Εσπέρια» θα γίνει η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Θα βρεθούμε με τα μέλη μας και τους συμπαραστάτες αι φίλους της οργάνωσής μας. Σε συνεννόηση με τους γιατρούς της οργάνωσης θα αποφασίσουμε έπειτα από την έξαρση τόσων ιώσεων, στις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουμε σε ορεινές περιοχές με διάφορες ειδικότητες γιατρών, για ηλικιωμένους, να τις κάνουμε μετά το Πάσχα, όταν θα είναι κατάλληλος ο καιρός για να μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις με ανοιχτά παράθυρα. Αυτό θα γίνει και για τους εμβολιασμούς στα παιδιά του Δήμου Νέστου. Αυτό θα γίνει μόλις συγκεντρώσουμε τα εμβόλια».

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Επίσης είπε ότι «πριν μερικές μέρες οι εθελόντριές μας επισκέφθηκαν το Ειδικό Δημοτικό- Γυμνάσιο Λύκειο και παρέδωσαν είδη ατομικής υγιεινής για να γίνει διανομή στα παιδιά εκεί.

Έχουμε δεχθεί πρόσκληση και από τις Σέρρες για να επισκεφθούμε εκεί κάποια σχολεία και να κάνουμε ενημερώσεις σχετικά με τις δράσεις των Γιατρών οπότε θα πάμε κι εκεί. Σιγά- σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς προ-covid εποχής και χαιρόμαστε που είμαστε πάλι σε επαφή με τον κόσμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *